lauantai 30. syyskuuta 2017

Second hand


Kävin eilen viemässä vielä muutaman tavaran Palosaaren Kirppikselle. Yli kivasti siellä oli pöytä tyhjentynyt ja näyttää siltä, että saan kuin saankin säästöpossun pesukonevajetta vähän paikattua :) Käykäähän vielä viikonlopun aikana tsiigailemassa, josko löytyis jotain, mitä omasta kaapista puuttuu.

Tällä kertaa ehdin kierrellä vähän itsekin pöytiä ja tein pari tosi kivaa, hyvinkin edullista löytöä. Instagramissa eilen julkaisin kuvan, jossa näkyi ihanat Arabian Ruska-astiat. Kermakko ja sokerikko oli ihan täydelliset löydöt ja pääsi samantien käyttöön. Nämä kuvien pikkuamppelit odottaa vielä hyvää ideaa. Mister A meinas ensin puhdistaa ne ja mä näkisin niissä ehkäpä pienet jouluvalot.. Hinta oli 0,50€ kappaleelta, joten ei korkealta putoa, vaikka ite pitää listätä ketjut tai narut.

Taas totean, että pitäis kyllä käydä enemmän kirppareilla.

Helsingin reissu oli tosi onnistunut ja sieltäkin olis kerrottavaa. Nyt on kuitenkin pää sen verran pehmeä ettei irtoa. Jälkitauti junnaa ihan samassa koko ajan. Ei parane, ei pahene. Jaaaaa, paitsi että viime yönä ei tarvinnut herätä yskäkohtaukseen. Sahaan täällä jo suurinpiirtein ranteitani auki. Tytöistäkin toinen kröhii ja toinen on korvatulehduksessa. Vitsi nää sairastelut on kyllä kovaa settiä. Tuntuu, että maailma jotenkin pysähtyy. Sitä vaan koittaa rämpiä eteenpäin ja jotenkin selvitytyä niistä pakollisista hommista ja koko ajan huono omatunto paukuttaa takaraivossa ties mistä. No, pianhan jo ollaan taas elämämme kunnossa, eikö vaan?! 

Ja nyt loppuu valitus. Valittamisen sijaan kerron, että EasyFit Vaasassa on tänään avoimet ovet. Puoli kympistä neljään. Pitää vissiin lopettaa tämä näpyttäminen ja lähteä mestoille :) Tulkaa käymään! On Tiinan ja Maijan huiput jumpat ja on Air Jooga - demoa. Ja asiakaspalvelussahan vasta mukavaa porukkaa onkin ;D

Kivaa lauantaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3