lauantai 2. syyskuuta 2017

VirallisestiSyyskuun toka ja virallisesti syksy. Ihanaa! Tyhjäsin kameran muistikortin ja nämä kesäkuukausien viimeiset kortille roikkumaan jääneet kuvat pääsi oikeisiin kansioihin. Meidän kuukausiin ennen vuoden vaihdetta kuuluu ainaskin viikonloppureissu Rokualle, mun synttärit, Halloween-juhlat, Aamun synttärit ja ihana joulun odotus ja valmistelu. Toivotaan myös tunnelmallisia iltoja, kuulaita syysilmoja, aamuisin höyryävää hengitystä auringossa ja taitoa rentoutua kiireen keskellä.

Eilen mun upea äitini täytti vuosia. Tänään aiotaan käydä kaffittelemassa tokaluokkalaisen taidekerhon jälkeen. Aamu on kerännyt mustikoita kakkua varten. Mutsi alkaa tässä nyt suuriin puuhiin siis :)

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Teilläkin kuulostaa olevan syksyyn paljon kivaa tiedossa. Meillä oli eilen työpaikan järjestämä kesäjuhla (siis kuka hitto järjestää kesäjuhlat syyskuussa??) ja siellä esiintyi ensin Anssi Honkanen ja illan pääesiintyjänä oli Lauri Tähkä, oli niin huikea ilta varsinkin tällaiselle ylitylsälle ihmiselle joka ei koskaan käy muualla kuin töissä ja tallilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyskuu on ihan hyvä aika :D Meillä oli vuosi sitten yhdistetyt kesä- ja joulujuhlat just syyskuussa.
   Ihana päästä vähän tuulettumaan välillä.

   Poista
 2. Mä en enää muista mistä alunperin löysin tähän blogiin, mutta tää on jäänyt lukulistalle ja mennyt seurantaan myös instassa! Tässä on on niin monesta muusta blogista puuttuvaa rosoa ja elämää ja sussa asennetta :) Ihanaa syksyä! - Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas tämä ihanasti sanottu. Tai siis kirjoitettu. Kiitos Mari <3
   Koitetaan pitää todellisena jatkossakin :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3