tiistai 29. elokuuta 2017

Tiistai


Yhtäkkiä tuli elokuun viimeinen tiistai ja yhtäkkiä iski jäätävä väsy. Kaikenkaikkiaan arki on alkanut ihan mukavasti, mutta muutamassa jutussa olis toivomisen varaa. Molemmat tytöt on puoliksi flunssaisia. Ei kunnolla, mutta sen verran, että mutsia mietityttää, josko on järkevää päiväkotiin lähettää. Koululainen on onneksi jo parempi eikä koulussa tarvi niin paljoa olla ulkonakaan. Päivätkin on lyhyempiä, kuin päiväkotilaisen, joka ei sekään kovin pahassa kunnossa oo. Väsynyt kuiteskin ja nokka vuotaa.

Neljäveen uhmaaminen mutsia nyt hyydyttää ja tokaluokkalaisellakin on ollut vähän käynnistymisvaikeuksia. Kouluun meno ja siellä olo ei tuota ongelmia, mutta vapaa-ajan puuhat ne vanhempien hermoja kiristää. Harmittavan usein  probleemiin liittyy puhelin. Kuinka sitä käytetään ja kohdellaan, kenelle sillä soitellaan ja miten siellä viesteissä ja puheluissa käyttäydytään. Totuuden ja sadun ero tuntuu kans välillä olevan hyvin paljon häilyvämpi, kuin mitä tokaluokkalaiselta odottaisin.

Tänään oli heti aamusta miljoona työasiaa, lastenhoidollisia haasteita ja mielessä nuo kasiveen jutut. Vasenta ohimoakin jomotteli siihen malliin, että puolen päivän aikaan oli pakko ottaa välikuolema töistä. Aivan kyynerpäitä myöden laitoin kädet ristiin ja kiitin, että se oli just tänään mahdollista. Ajoin kotiin ja otin puolen tunnin tirsat tässä sohvan nurkassa. Nyt tuntuu jo paljon paremmalta. Silloin, kun minä nukun keskellä päivää, silloin on tosi kyseessä. Oon tässä ressaillut, kun en tiedä mihin väliin laittaisin treenit tänään. Just nyt päätin, että tänään unohdetaankin ne kokonaan ja jos illasta vielä töiden jälkeen aikaa jää, istutaan sohvan nurkassa villasukat jalassa.

Nyt juon kupin kahvia ja kokeilen sen jälkeen uudelleen sitä duunihommaa :)

Miten teidän muiden arki on alkanut?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3