tiistai 15. elokuuta 2017

Toka


Toka koulupäivä. Eka meni huippuhyvin. Helppo aamulähtö kympiksi ja minä ja mini jäätiin vielä kotiin. Saatiin aikaiseksi vaikka mitä; pestiin pyykkiä, siivottiin minin huonetta, siivottiin eteisen kaappeja ja laitettiin eväitä. Illaksi lähdin duuniin, jossa oli hyvä hype. Meillä on kovat kampisviikot meneillään ja jengi on herännyt alkavaan syksyyn. Siistiä!

Tänään eka kasin aamu ja tokaluokkalainen oli jo vaatteet päällä, kun nousin sängystä. Syömiset ja hampaiden pesut meni ilman ongelmia ja kouluun lähtö sujui ajallaan. Taas ollaan minin kanssa hetki kotosalla. Ohjelmassa on tänäänkin ainakin pyykkiä. Koulun jälkeen tytöt lähtee mun faijan luo hetkeksi, että pääsen töihin jo ennen mister A:n duunipäivän päättymistä.

Migreeni vähän yrittää. Neljättä päivää jo. Oon yöllä heräillyt kevyeen äklötykseen ja vasenta silmää puristaa. Ei kovin paha, mutta sen verran että tietää sen olevan siellä. Todella inhottavaa! Tänään jo kolmas päivä putkeen, kun pitää ottaa lääke. Kirjoittaja ei pidä lääkkeiden syömisestä. Ei sitten olleskaan.

Viikonloppuna tehtiin retki Raippaluotoon. Tällä kertaa käveltiin sillalle. Tuuli oli todella kova niinkuin ilmeistä näkee ja Björkön kivassa laivaleikkipuistossa meinas puhuri viedä meidän eväät. Tytöistä oli loman loppuminen aistittavissa. Aika reippaasti tuli kaikenlaista palautetta, puolin ja toisin :D Kiva reissu siltikin.

Tokaluokkalainen oli niin innoissaan koulun alusta. Mutsille koulun aloitus tuntui jotenkin ihanalta siinä mielessä, että viime vuonna sitä niin jännitti ja itekin ressasi, kuinka kaikki lähtee sujumaan. Nyt kun koulu on sama, luokka on sama ja opettaja on sama, lähti kaikki rullaamaan ihan itsestään. Ihanaa, kun menee helposti ja kätsästi. Huomenna mini lähtee päiväkotiin. Katotaas ny sitte, kuinka kätsästi se menee.

Kivaa tätä päivää!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3