lauantai 5. elokuuta 2017

Tsägät


Päästiin, kuin päästiinkin eilen tyttöjen kanssa mökille. Kasiveellä ei ollut paras mahdollinen päivä ja mökkimatkan varrelle ilmaantuneet ampparit ei auttaneet tilannetta yhtään. Neitokainen hengitteli siis suurimman osan ajasta sisällä, mutta minä, mutsi ja neljävee ehdittiin noukkia viitisen litraa mustikkaa mökin keittiön ikkunan alta. Kävi kelien suhteen hyvä tsägä ja oli just sopivan lämmin, mutta tuulinen sää. Toiset viisi litraa vielä ainakin tarvittais, että selvittäis ensi kesään. Ei millään huvittais ostaa. Ei toki huvittais noukkiakaan :D

Kotimatkalla oli vähän huonompi tuuri. Minä ja mini oltiin liian hitaita ja molempia ehti tuikata amppari jalkaan. Yyyyh! Mökkipolulla on siis pieni vedenylityspaikka ja siellä "sillan" alla ne ampparit meitä vaani. Vaikka kuinka nopsasti mentiin yli, ei auttanut. Vähän jännitti, kuinka minin käy, kun ei oo koskaan aiemmin amppari pistänyt. Ei onneksi mitään suurempia fyysisiä reaktioita ja henkiseen puoleenkin auttoi isosti jätskit, jotka pysähdyttiin kotimatkalla ihan vain amppareiden takia ostamaan :)  Ei siis meille mustikanpoimintareissuja ennenkuin pesä on hävitetty.

Kiva reissu amppareista huolimatta. Mustikoiden lisäksi saatiin salaatinlehtiä, tippa metsämansikkaa, kourallinen puutarhamansikkaa ja muutama vadelmakin. Nyt mister A ja kasivee vetää vielä sikeitä. Taidetaan lähteä minin kanssa mansikan metsästykseen kaupungille.

Mukavaa lauantaita!
Sannis


2 kommenttia:

  1. Mukavaa elokuuta ja viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa sinne :) Tänään tuntuu yhtäkkiä jo syksyltä!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3