maanantai 7. elokuuta 2017

InstaMaanantai


Lauantaina lähdettiin koko porukka kaupungille mansikan metsästykseen ja pari laatikkoa kannettiin kotiin kirpaisevaan 70 euron yhteishintaan. Osan pilkoin pakkaseen, osan laitoin piirakkaan raparperien kanssa, osa syötiin jätskin kanssa ja osa meni sellaisenaan. Nam! Alkaa olla pakastimessa jo tunkua, kun heitin sinne tietysti myös perjantaina poimitut mustikat.

Lauantaina marjanhakureissun jälkeen kiipeiltiin taas Öjbergetillä. Iskät ja lapset grillasi ja äidit puuskutti mäkeä ylös. Muutamaan otteeseen saatiin tytötkin kaveriksi ja mini houkutteli meidät myös ekaa kertaa näköalatorniin. Kymmeneen nousuun menee edelleen vähän yli tunti. Toki, aina on vähän muuttujia ja hidastuksia matkassa, kun lapset on mukana. Ja siis toki ollaan sovittu, että tässäkin tärkeintä on matka eikä määränpää. Tavoite on siis saavutettu jo siinä vaiheessa, kun siellä ollaan.

Lauantai-illaksi saatiin kutsu ystävien luo ja voi että, oli kivaa. Monta tuntia istuttiin. Syötiin tortillat, juotiin kuoharit ja maisteltiin mansikat. Lapsilla oli hauskaa ja aikuisilla oli hauskaa. Puoleen yöhön asti melkein meni ennenkuin oltiin kotona. Ihan kesäfiilis  <3

Sunnuntai meni koko päivä kotosalla ja tuntui, että syksy tuli yhdessä yössä. Aamukahvit join terassilla ja oli siinä viltin alla ihan semmonen fiilis, että viimeisiä viedään. Iltapäivän kävelyllä tuuli heitti jo lehtiäkin maahan. Jännä, kuinka edellisenä iltana oli vielä niin kesä ja sitten yhtäkkiä seuraavana päivänä jotain aivan muuta. Vietin muuten puolet päivästä keittiöstä. Tein eväitä ja paistelin nokkoslättyjä. Iltapäivästä sitten iski ihan totaalinen hyytyminen ja tapojeni vastaisesti heitin telkkarin päälle ja tsiigailin sitä pitkään. Tais olla vuoden ensimmäinen päivä, kun pyykkikone ei pyörinyt meillä.

Yksi viikko tytöillä vielä lomaa ennen koulua ja päiväkotia. Vähiin käy.
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3