keskiviikko 16. elokuuta 2017

Keskiviikko


Tänään lähti minikin päiväkotiin. Innoissaan se oli, vaikka piti koittaa vähän esittää muuta. Se on kyllä ihme hiippari, kun pitää muka olla niin cool :) Oli sitte kuiteskin niin mielissään, kun hoitajat ihmetteli, kuinka se on venähtänyt pituutta ja kun kaverit huuteli innoissaan Aamua. Neljävee ja yhtäkkiä ens vuonna eskari. Todella hämärää! Loppuvuodesta syntynyt, niin ajoissa saa jo mennä. Tokihan se on tommonen vanhana syntynyt. Osaa itte kaikki ja tekee itte kaikki. Välillä aivan unohtaa kuinka pieni se oikeasti onkaan. Neljävee.

Mun aamu on alkanut duunilla. Alueella asuville tiedoksi, että nyt sais ilmoittautua AirJoogaan osoitteessa www.easyfit.fi/vaasa/air-jooga. Mainoksia ja muita systeemeitä oon tässä koodaillut ja pian olis tiedossa aamupäivän jumppaapumppaa. Ensin kahvitauko. Hörppään vähän tsufeeta ja höpäjän täällä. Loppupäivälle on jäätävä lista kaikenmaailman juttuja ja toivon, että listan kaikki kohdat on yliviivattu viimeistään huomiseen iltapäivään mennessä. Sais sitte pyhittää perjantain syksyn uusien jumppien suunnittelulle.

Kuvassa on mun aamiainen. Pitäis kuulemma syödä enemmän. Mutta mihin sen kaiken sitte laittaa? Pesuvatiostoksille ny vissiin sitte? :D

Vähä herkillä menty tässä viime päivinä. Mites muilla nää arjen aloitukset?
Sannis

3 kommenttia:

  1. Täällä on tänään palattu sorvin ääreen ja mieli on ihan hyvä. Tai siis sellanen ressitön, mitä vähän nyt tässä ihmettelen, vaikka kivalta tuntuukin, ettei yhtään ahista, vaikka loma oli ja meni. Tuli vissiin kolmessa viikossa riittävästi nollattua päätänsä, mikä oli kyllä melkoisen hyvä homma. Alkoikin jo vedellä viimeisiään :).

    Justiin yksi FB-kaveri laittoi päivityksen, jossa kertoi, kuinka oli ollu juhlistamassa tyttärentyttärensä 4 v-synttäreitä uimahallissa ja tää 4 v, joka on Aamun kaltainen aivan ihana tyyppi, oli ottanu mummoaan (joka on about mun ikäinen) käsikynkästä kiinni ja sanonut, että "Kuule mummo. Näin vanhuksia talutetaan" :D.

    VastaaPoista
  2. :D :D En kestä näitä neljävuotiaita! Niin hauskoja!
    Tsemppiä duunin aloitukseen! Ja Teijalle kans viikonlopputuuriin!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3