torstai 1. kesäkuuta 2017

Yhteenveto


Toukokuu paketissa. Kuukausi alkoi tietysti vapusta, joka olikin tosi mukava tänä vuonna. Ehdittiin nähdä melkein kaikkia ystäviä ja fiilis oli rento. Sen jälkeen tuli flunssat ja vatsataudit. Todella nihkeitä päiviä ja oloja. Hyyyyh! Tautien hellitettyä ajettiin Kaskisiin ja käveltiin laiturilla hissun kissun.

Yksi vähän lämpimämpi viikonloppu saatiin tähän kuukauteen. Silloin grillattiin ja tehtiin makaronisalaattia. Sen jälkeen on saanut taas vetää villahousuja jalkaan. Villahousut pakattiin kuukauden viimeiseksi viikonlopuksi tytöille mukaan mummun mökille ja omiin kasseihin pikareissulle Naantaliin ja Turkuun, joka tuli kyllä tarpeeseen.

Kuukausi päättyi meikäläisen meltdowniin. Toukokuun viimeisen(kin) päivän aamu alkoi migreenillä ja itku oli herkässä. Kesälomat ei tänä vuonna osu millään lailla yksiin eikä aikataulut annakaan periksi millekään etukäteen mietityille suunnitelmille ja se harmitti ihan hemmetisti. Koko kevään paine, sairastelut, sairaalareissut, miljoonat velvollisuudet, vähäuniset yöt ja raskaat jutut kulminoitui yhteen väsyneeseen päivään ja meikäläinen se alkoi porata kesken työpäivän eikä loppua meinannut tulla. Voi morjens! Tein duunit loppuun ja jatkoin himaan poraamaan. Istuin keittiön pöydän ääressä ja vollotin menemään mister A:lle, joka siinä koitti parhaansa mukaan hyssytellä.

Huhhuh! Tuntuu, että jokaisessa kollaasissa kirjoitan, että olipas rankka kuukausi ja onneksi tulee seuraava. Samalta tuntuu nytkin. Aina on kuitenkin kivojakin hetkiä ja ihania juttuja; aamupaloja ystävien kanssa, kävelylenkkejä rannassa ja tyttöjen hömpötyksiä. Onneksi kuvaan aina paljon. Silloin, kun elämä tulee väliin ja laittaa unohtamaan, kuvista näkee ne kivat jutut uudelleen. Edellisvuosi oli meille tosi raskas ja viime vuosi siihen verrattuna kevyttä kenttäsettiä. Näyttäis siis menevän vähän vuorotellen nämä hommat. Mutta ehkä tänä vuonna ne raskaat ajat loppuukin jo toukokuuhun.

:D
Sannis

P.S. Lisää kollaaseja löydät täältä.

10 kommenttia:

 1. Söpöt lapset ja heräävää luontoa.

  VastaaPoista
 2. Aika raskas toukokuu täälläkin, ihan hyvä että se on nyt ohi. Olkoot kesä terveempi!

  VastaaPoista
 3. Intagram/blogi toimivat mulle vähän kuin päiväkirjoina, ne on sellaisia paikkoja jonne haluan tallettaa arjesta ne kauneimmat ja kivoimmat asiat ja tapahtumat. Valokuvaaminen on voimauttavaa ja terapeuttista. Parempaa kesäkuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaaminen on tosiaan aika ihanaa.
   Mukavaa kesäkuuta sinne myös!

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Toivottavasti sairastelut on takana ja kesäkuu on rento ja lempeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kesäkuun alku näyttää ainakin aika lupaavalta :) Mukavaa kesän alkua sinne!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3