tiistai 20. kesäkuuta 2017

TilannekatsausEilinen päivä vietettiin mun faijan luona ja sen jälkeen mun mutsin luona. Mutsin luo mentiin pyörällä ja molemmat tytöt fillaroi hienosti, vaikka matka on useampia kilometrejä. Meni yhtäkkiä hitsin myöhälle ja tytöt jäi mutsin luo nukkumaan. Pestiin siinä vähän ikkunoita, laiteltiin dinneriä ja minäkin innostuin juomaan vähän skumppaa ja siideriä, joten kotimatka meni pyörällä ja hihitellen.

Kun Kanadan sisko on hoodeilla, tehdään paljon juttuja perheen ja sukulaisten kanssa. Meidän porukalla on niin samanlainen huumorintaju, että me nauretaan paljon ja se on jotenkin niin kivaa. Ootteko koskaan huomanneet, kuinka nauru tarttuu ja kuinka hyvä olo siitä tulee? Mister A parka saa yliannostuksen mun sukulaisista pian. Onneksi se kestää meitä aika hyvin. Ja onneksi se pääsee pian töihin :D

Tänään järkätään tyttöjen serkkupojan synttärit extempore. Niin tehdään perinteisesti joka vuosi. Kun pojat sattuu hoodeille, laitetaan kekkerit kasaan hyvin lyhyellä varoitusajalla. Nyt siis juhlahatut päähän ja lahjat pakettiin, bileet on alkamassa.

Tiedättekö.. vaikkei loppulomalla tapahtuisi enää mitään kivaa, tämäkin riittäisi. Loman ekat viisi päivää on olleet ihania. Toivotaan, että tilanne pysyy samanlaisena seuraavat neljä viikkoa!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3