torstai 29. kesäkuuta 2017

Kevyttä kenttäsettiä


Nonni.. aamun astihan ne ajatukset mua piinasi ja unitunnit jäi alle neljään. Plääh! Alkoi myös sen verran noi edellisen postaukset jaarittelut jännittää, että oli pakko tulla äkkiä tänne höpisemään jotain kevyttä kenttäsettiä. Jännä, miten sitä onkaan tullut varovaiseksi vuosien varrella ja miettii reaktioita, joita kirjoitukset saa aikaan. Sitä vähän suurenteleekin asioita. Tokihan kirjoitukset on mulle suuria juttuja, mutta muillehan ne on höpinää netin miljardien muiden höpinöiden lomassa. Se meinaa joskus unohtua.

Niin. Että tässä ny sitte nämä mun suuret Uumajan tuliaiset. Kevyttä kenttäsettiä olkaa hyvä :D Parin euron käsipyyhkeitä Henkkamaukasta ja käsisaippuaa Lagerhausista. Mister A:n palkaton loma ja kesän miljoonat rahanmenokohteet varmisti sen, että edes Granitin ovi ei mulle auennut. Yhyy! Toki, eipä noi sisustushommat kesällä niin napostelekaan.

Meillä tuli vähän suunnitelmien muutosta tähän loppuviikkoon ja sitäkin oon täällä yöllä pähkäillyt, että kuinka ja miten tässä nyt olis. Mister A on duunissa ja tytöt nukkuu. Vähän jo olot helpottaa, kun aurinko pilkottaa verhojen välistä. Mietin auttaisko joku pikakotitreenisetti viemään vimpatkin stressin muruset. Taidan kokeilla.

Rentoa torstaita! Älkää ressatko turhia!
Sannis 

6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus. Tämä ja edellinen. Niin kuin moni muukin. Älä mieti mitä muut ajattelee sun ajatuksista. Kaikilla niitä on. Sitä sekavaakin settiä. Mieti että sulla on kuitenkin rohkeus tuottaa nuo ajatukset ulos mikö voi tuoda toisinaan kevyemmän fiiliksen. Toiset (kuten minä) pidän kaikki ajatukset sisälläni ja yhtäkkiä sitä surukseen huomaakin että ympärillä olevat ihmiset eivät enää tunnekaan minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo.. pitääpä oppia ajattelemaan sitä noin! Tulee vähän semmonen "krapula" joskus näistä somehommkista... että mitä sitä tuli taas sanottua :D

   Poista
 2. Se on kuule helpommin sanottu kuin tehty, ettei ressaisi turhia. Mutta yritetään ;) Minä oon nyppiny pihasta rikkaruohoja ja kastellu nurmikkoa puoli yhteen yöllä ja aamulla piti könytä töihin... Etta kyllä sitä ihminen on typerä, kun ei nuku =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on niin paljon kaikenlaistan muutakin hommaa... :D

   Poista
 3. Hienot tuliaiset :) tavarat, jotka on juuri itselle valinnut, on parhaimpia, vaikkei ne maksaisi kuin pari euroa. Jos ne tuntuu Omilta, ne on parhaimpia.

  Ootko kokeillut meditointia? Se rauhoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin!

   En oo kokeillut meditointia. Voisin hyvin kokeilla. Jotain mindfullnesshommia oon miettinyt. Nykyään vähemmän, kun on hyvin paljon vähemmän ahdistanut.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3