maanantai 12. kesäkuuta 2017

Weekend


Vitsi, miten kiva viikonloppu takana. Kävittekö vaasalaiset markkinoilla? Yleensä markkinat ja messut ei oo mun juttu, mutta tällä kertaa käytiin jopa kaksi kertaa. Ensin mister A:n kanssa kahdestaan ja sitten vielä lasten kanssa. Vaasassa järkättiin siis Kansainväliset suurmarkkinat koko viikonlopun ajan ja mun mielestä oli aika kiva happeninki.

Tarjolla oli ruokaa ja tuotteita eri maista. Maisteltiin aasialaisen keittiön nuudeleita, suomalaisia makkaraperunoita, italialaista juustoa, espanjalaisia churroja ja englantilaista fudgea. Kotiin viemisiksi ostin pretzeleitä ja puukauhoja. Tytötkin tykkäs "vapputorista". Jep.. ne oli koko ajan menossa vapputorille eikä jaksettu joka kerta korjata :D

Markkinoiden lisäksi ollaan fillaroitu pitkin ja poikin, tehty salitreeni, käyty jenkkifutismatsissa, laitettu uima-allas pihaan ja hengailtu kavereiden kanssa. Instagram Storiesista onkin voinut seurata meidän toilailuja koko viikonlopun ajan. Nyt meillä istuu tytöt ja yökyläkaveri rivissä sohvalla. Aamupalaa pitäis värkätä. Muu perhe saa jäädä jo lomailemaan. Mulla kolme töihin lähtöä ennen lomaa. Wohoo! 

Kivaa tätä viikkoa! Ootteko jo lomalla?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Harmi kun en mennyt markkinoille! Ne on olleet kuulema tosi onnistuneet, kuuluu vähän joka suunnalta! Lomaan vielä 2,5 kk, joten ei vielä mitään lomafiboja havaittavissa täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on vielä pitkä odotus! No, niin kauan, kun se on vielä edessä, on aina hyvä :)

   Markkinat oli kyllä tosiaan kivat, vaikka yleensä en niin piittaa.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3