torstai 8. kesäkuuta 2017

Neilikat


Ihmeellisiä neilikoita se mister A mulle osti pari viikkoa sitten. Joka päivä saa lisätä vettä ja vieläkin ne porskuttaa. Kävin Tommin haudalla pari päivää sitten ja siellä oli vähän tyhjää. Voiskohan neilikoita viedä sinne? Mitä luulette, kestäiskö yhtään? Oon miettinyt, että haen Plantagenista pari valkoista tekoruusua. Semmosia ruukkumalleja. Ne on tosi aidon näköisiä, mutta yhdellä viereisellä haudalla oli just neilikoita ja ne oli niin nättejä. Toisethan sanoo neilikkaa roskakukaksi. Hassua. Toisen roska on toisen aarre, vai miten se menikään? :D

Eilen ehdittin nauttia kesästä. Pyöräiltiin ensin mister A:n kanssa ja sit koko porukalla. Minikin väänsi jo hienosti ilman apupyöriä koko matkan kauppaan ja takaisin. Tänään luvattu sade ei oo vielä ehtinyt tänne ja ajattelin fiukeilla myös töihin, kun kerrankin on mahdollisuus. Mun faija tulee hakemaan tyttöjä mökille, joten mulla ei oo kuskaamishukia. Jee!

Maanantaina mister A ja tyttöjen (kummi)täti vei typyjä sirkukseen ja eilen oli mummun mökillä ollut jos jonkinmoista puuhaa. Ei oo ainakaan ehtinyt tulla tylsää kesäloman ekoina päivinä. Odotan kyllä jo, että meillä aikuisillakin alkaa loma niin ei tarvi hötkyillä aikataulujen mukaan.

Sannis

6 kommenttia:

 1. Vanhat sanoo, että linnut tykkää noista neilikoita haudalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi.. sehän voikin olla, että ne menis parempiin suihin..

   Poista
 2. Mulla on ollu haudalla sellasia monivuotisia neilikoita, siis istutetaan ihan maahan, menesty kivasti :)
  Ja mun äitienpäivänielikat kesti kans melkee kolme viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi.. semmosia mun pitäis kans laittaa. Kaupoille mars!

   Poista
 3. Neilikat on nättejä ja kestäviä. Parempia kuin ruusut. Mulla viimeksi ruusut kesti vain 3 päivää. :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina yhtä masentavaa jos leikkokukat menee heti pilalle. Jotenkin ajattelis, että viikon edes kestäis.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3