lauantai 10. kesäkuuta 2017

Enemmän kuin kuntosali

Ennen kesälomaa sen taas huomaa.. nää viikot menee lentäen. Ihan sairaan nopeasti. Maanantaina ajattelee, että voi hemmetti..taasko on maanantai ja sit yhtäkkiä ollaankin kuitenkin jo lauantaissa. Mulla on duunissa paljon erilaisia tehtäviä ja mikään päivä ei ole yleensä samanlainen. On tottakai vaikeitakin juttuja ja kaikki hommat ei tosiaankaan oo niin kivoja, mutta pääasiallisesti mun duuni on ihan mahtavaa. Eikä vähiten sen takia, että mulla on siellä joukko upeita ihmisiä ympärillä.

Tiimi, jonka kanssa saan tehdä töitä, on huikea enkä voi sitä tarpeeksi hehkuttaa. Tällä viikolla mietin paljon myös meidän asiakkaita ja sitä, minkälainen vaikutus asiakkailla on mun työhön. Päivät on siinäkin mielessä erilaisia. Välillä liikutan sataa ihmistä illan aikana ja torstaina spinnattiin kahdeksan tyypin kanssa. Pääasiallisesti se, että sali on täynnä, tuntuu aina upealta, mutta ehkä vielä tärkeämpää on se palaute, jota ihmisiltä saa. Torstaina ne kahdeksan ihmistä Spinningissä lämpes mun jutuille, nauroi mun hölmöille heitoille ja veivas ylämäet fiiliksellä mukana. Se on niin tärkeää. Se, että sieltä salista irtoaa jotain ohjaajankin suuntaan. Tämän viikon paikallislehdessä oli ruusut EasyFit Vaasalle. Siellä kiiteltiin sitä, kuinka me panostetaan ryhmäliikuntaan myös kesällä. Aivan sydämestä otti, koska kyllä me niin tosiaan panostetaan ja kaikkeni mä tolle meidän ryhmikselle annan.

EasyFitillä asiakkaiden ei tarvi sitoutua pitkäksi aikaa, joten on paljon jengiä, jotka treenaa meillä vain hetken. Opiskelijat lähtee kotipaikkakunnilleen tai muualle opiskelemaan ja mökkeilijät viettää koko kesän saaressa. On kuitenkin paljon asiakkaita, jotka on olleet meillä jo vuosia. Vaikka usein vaihdetaan vain muutamia sanoja treenin lomassa, alkaa sitä vähän tuntea toista. Meidän duunissa sitä tulee helposti jutusteltua erilaisia aiheita, kuin kaupan kassajonossa ja monesti mennäänkin aika nopsasti niihin omiin epävarmuuksiin ja elämän vaikeisiin asioihin. Lähes poikkeuksetta jokainen saa niihin apua liikunnasta. On mahtavaa, kun tullaan asiakkaiden kanssa tutuiksi ja on semmonen yhteisöllinen fiilis.

Seija ja Jaana, jotka treenaa yhdessä. Tanja, jolla on aina jotain mukavaa ja tsemppaavaa sanottavaa henkilökunnalle. Teija, jonka nauru saa niin hyvälle tuulelle ja joka sanoo suoraan silloin, kun veettää. Hanna, joka jaksaa illan kaikki jumpat. Esa, jolla on aina joku hyvä idea taskussa. Miia, joka ei muka tykkää treenata, mutta silti käy monta kertaa viikossa. Spinning-porukka, joka on treenannut meillä melkein keskuksen perustamisesta lähtien ja joka on aina yhtä siistiä nähdä fillarien päällä. Merja, joka huikkaa aina kiitokset jumpan jälkeen. Jossu ja Jani, jotka vääntää salilla sata lasissa ja muistaa aina käydä höpisemässä muutaman sanan. Ja ihan kaikki meidän muut treenaajat. Olette niin suuri osa sitä, mikä tekee mun työstäni huikean. You rock!!

Mun mielestä kuntosaliasiakkuus pitää olla vähän enemmän, kuin avain tai kortti taskussa ja treeniaikataulu suunniteltuna. Siinä pitää olla jotain muutakin. Pitää olla semmonen kodin tuntu ja olo, että saa tulla sellaisena kuin on. Mun mielestä me ollaan tehty EasyFit Vaasasta semmoinen mesta. Aamuisin huikkaan koko salille huomenta heti oven suusta. Jengi alkaa olla siihen jo tottunut ja aina, kun joku huutelee huomenet vähän kauempaakin salista, tuntuu siltä, että mun maailma liikahtaa pienen tönäyksen eteenpäin.

Toisiksi ylin kuva oikealla Henna Kultalahti
Toisiksi alin kuva oikealla Kati Sirkola
Alin kuva oikealla Satu Korpi 

Tämmösiä mietteitä mulla tänään. Vähän lomallelähtö-haikeutta vissiin ilmassa :D Tytöt jäi extempore eilen mummun luo yökylään, joten mä venailen täällä jumppakledjut päällä, että mister A heräis. Käydään sitte siellä mun toisessa kodissa. Tämä kevät on omien treenien suhteen mennyt penkin alle ja nyt, kun on virtaa, koitan ottaa vähän vahinkoa takaisin.

Mukavaa weekendiä!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Teillä on kyl hyvä tiimi töissä ja just tuo et kuin kotiin tulisi on ihan totta. Sinä annat meille niin Paljon. Sun jutut jumpan yteydessä on Niin parasta, Älä ikinä lopeta sitä. Ja ainahan se tuntuu itsestäkin ihanalta kun annetaan palautetta ❤
  -tanja-

  VastaaPoista
 2. Joo justii näin. Easyfit on sellanen paikka missä ei tartte miettiä onko viimesen päälle tamineet, tai kroppa täydellinen.
  Siä tulee hyvä mieli.
  Ja koska mä oon keski-ikänen vetistelijä niin kyyneleet herahti aika äkkii silmiin.
  (ne kuumat aallot ei kai tule edes, mulla hikoo silmät :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon kans noi hikoovat silimät. Ja mä just nauroin yks päivä, että mun valmennus perustuu siihen, että jos pullukka (eli mä) pystyy, niin pystyy muutkin :D :D :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3