tiistai 30. toukokuuta 2017

Haipakkaa


Tiistai. Aika haipakka päivä eilen.. oli videopalaveria ja oli puhelinpalaveria. Oli asiakaspalvelua ja jumppaa ja vähän lisää palaveria, mutta sain kuin sainkin kaikki pakettiin. Koko viikko on samanlaista pää kolmantena jalkana juoksua. En meinaa ollenkaan sisäistää, että neljävee on vapaalla jo torstain ja perjantain, mutta ekaluokkalainen ei vielä. Monta kertaa on pitänyt tsiigata kalenteria, että pysytään kartalla.

Hammaslääkäri. Kaverin synttärit. Kevätjuhla, Herkkupäivä koulussa. Todistusten jako. Hoitoa papan luona. Hoitoa mummun luona. Viimeinen päiväkotipäivä. Tytöillä on vaikka mitä vielä tällä viikolla ennenkuin kesäloma koittaa. Kaksi ja puoli kuukautta taas neitokaisilla vapaata edessä. Samalla tavalla, kuin joka vuosi. Oon ylpeä, että pystytään tarjota se tytöille. Suurin syy siihen on tietysti mun äiti, joka on hoitanut tyttöjä jo useampana kesänä  <3 Muutkin isovanhemmat on välillä apuna ja on ihanaa, että tytöillä ja meillä on niin hyvä turvaverkko.

Meidän aikuistenkaan lomaan ei oo enää pitkä aika. Pari viikkoa ja sen jälkeen kesälaitumille. Yhteinen loma on tänä vuonna hitsin lyhyt ja just siihen kohtaan osuu kaikenlaista täällä Vaasassa, joten reissuista saan vain haaveilla. Koitan kuitenkin koko ajan keksiä jotain konstia... esim. taikoa tilille lisää rahaa ja kalenteriin lisää päiviä :D

Mites muut ..onko kiirusta?
Sannis

2 kommenttia:

 1. No onhan tuos pitelemistä noissa langoissa :)
  Mullei oo enää kiirus sillee, lapset kun on omillaan, niin ittestänsä ku huolen pitää nii riittää :)
  Monta vuotta tähän meni, enneku ymmärsi tästä yksinolosta nauttia.
  Otetaan sitte kiirusta ku oon mummo jollekulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se varmaan menee, että aluksi on totuttelemista, kun lapset lähtee kotoa. Sitte pitää opetella nauttimaan "uudesta" elämästä.

   Onneksi tää kiireisin ja sekavin viikko on jo loppusuoralla :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3