tiistai 9. toukokuuta 2017

Neljävuotiaan näpsyt

Annoin tossa joku aika sitten kameran neljävuotiaalle ja yllätyin mitä sain ->


Aika kivat näpsyt tuli vai mitä? Sisko siinä hääri kuvausassarina :)

Eilen kävi niin, että tuli melkein sairaalareissu minille, kun verensokeri oli laskenut tosi alas. Alle kakkosella kuulemma lähdetään lasarettiin, mutta koska minillä oli just ja just kaksi, selvittiin vielä mehulla ja suolakekseillä. Huh! Illalla vaikutti jo vähän paremmalta, mutta yö valvottiin taas oksentaessa. Kai se on nyt ekan kerran sitten se kuuluisa Noro. Sitä meillä ei oo koskaan ollutkaan. Huhhuijjakkaa!

Itellä tuntuu, että flunssa on vihdoinkin tänään vähän parempi. Toinen valvottu yö kyllä tuntuu ja eilinen työpäiväkin tuntui hitsin raskaalta. Saa sii ny, mitä tuleman pitää seuraaville päiville. Huomiseksi olis ollut kutsu uuden ravintolan avajaisiin. Olis ollut harvinaista herkkua, koska oltiin menossa mister A:n kanssa yhdessä, kahdestaan. Olisin päässyt myös kampaajalle ennen avajaisia. Just ilmoitettiin hoitotädille, ettei tarvi tulla meille norojahtiin ja just ilmoitin Villa Sandvikeniin, että joutuvat juhlia ilman meitä. 

Nyt just mini voi paremmin. Ihanaa!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Huikean hienot räpsyt <3

  Iso miinus kaikille kurjille noroille, flunssille ym, hus pois ja äkkiä :)

  VastaaPoista
 2. No oli kyllä hienoja kuvia!
  Parempia ku moni ite ottamani :D
  Noro on aika pa***a tauti, on niiiin raju että oksat pois.
  Kyllä kahden sokrut on aika matalat, mutta hyvä kun mehut pysy sen verta sisällä että alkoi nouseen.
  Oksutaudin iskiessä tapasin pakastaa mehua jääpalapusseihin, niitä imeskellen sai pysymään sokerit omilla kakaroilla..
  Eikä se huonoa oo tehny itsellekkään taudeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehujäätä koitettiin, mutta ei sekään menny. Jäisiä mustikoita sain muutaman menemään. Nyt onneksi parempi. Hienosti hoitui hommat terkkarilla ja sairaalassa!

   Poista
 3. Aattele kuule, mitä siitä olis tullu, jos meille olis annettu neljävuotiaana kamera käteen :). Paitsi että sellasta ei kyllä kukaan varmaan olis tehnyt. Enkä kyllä ny ihan äkkiä muista sitäkään, oliko vuonna -69 ees kameroita :D. Että äideistä polvet kyllä näköjään paranee! Hienoja kuvia. Ja assarikin selvästi skarppina.

  Kurjia tommoset sairastelut. Toivottavasti kohta jo loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tossa kasikytluvullakaan kameroita käytetty, ku jouluna ja juhannuksena :D Nyt neljävuotias käyttää vain hyvin valvotuissa olosuhteissa. Tehtiin joskus se virhe, että annettiin Annukalle vanha pokkari, kun typy oli ehkä viis vee ja se oli jo parin tunnin päästä ulkona lumihangessa.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3