tiistai 2. toukokuuta 2017

iVappuMurruin Applen ikeen alla ja siirryin vihdoin i-kaudelle. Uudessa puhelimessa on jopa 128 gigaa muistia ja kaiken maailman systeemit, joten nyt pitäis riittää jopa meikäläisen vaativaan käyttöön. Pyöritän samaan aikaan sataa sovellusta, käsittelen kuvia, lataan videoita, kuuntelen musiikkia ja nettisivuja on auki vähintään viisi kerrallaan. Se, mitä Applessa ilmeisesti ei ole, on kameran Kaunista-toiminto (kuten kuvasta näkyy) ja se taitaakin olla ainut, mitä jään Honorista kaipaamaan. :D Oon toki kuullut Honorista paljon hyviäkin arvosteluja, mutta mulle sattui varsinainen maanantaimalli, jossa oli ihmeellisiä vikoja. Harmittaakin aivan yli paljon, että jouduin näin nopeasti taas puhelinkaupoille. Se on yksi mun inhokkipuuhistani ja rahanmenoa on muutenkin ollut viime aikoina liikaa. Toki on ihan hirveän mukavaa, että käytössä on toimiva puhelin. Oon Samsung-nainen all the way, mutta iPhoneen päädyin nyt kuitenkin.

Vappu on mennyt siis uutta luuria koodaillessa. Kamera lepäsi suurimman osan ajasta, koska sen omistaja oli väsynyt. Jaksettiin kuitenkin puuhailla kaikenlaista pientä ja tavata ystäviä. Lauantaina treenasin aamupäivästä, siivosin ja huilailin. Sunnuntaina käytiin seiskaveesynttäreillä ja viihdyttiin kamujen luona herkkupöydän ääressä pitkään. Ehdittiin järkätä siinä ohimennen lapsille pienet limbokisat ja naruhyppelysessiot :D Illalla alkoi flunssa tehdä tuloaan; kurkku kipeytyi ja alkoi olla tukkoinen olo. Maanantaina väänsin meillä vappubrunssin ja illemmalla aivan vahingossa tehtiin ekaa kertaa moneen vuoteen pieni kierros vapputorilla. Kotimatkalla haettiin vähän uutta vihreää kotiin. Ihanan raikasta ja keväistä! Tytötkin sai huoneisiinsa omat pienet kasvit.

Mukavaa tätä viikkoa! Aurinko paistaa!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Ois kiva jos voisit jossain vaiheessa kirjoittaa lihaskuntoharjoittelusta, ihan vaan sun mietteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitos ideasta! Ei ookaan hirveesti tullu duunihommiin paneuduttua täällä blogissa. Ehkä joku kerta.. :)

   Poista
  2. Duunista puheen ollen: oisko mahollista järkätä niin että asiakkaat saisi ostaa dermosil-suihkusaippuaa respasta? Oon tykästyny suihkusaippuaan, ja ois kiva jos sitä saisi ostettua helposti.

   Poista
  3. Jaaaaa.. hyvä idea. Täytyypäs koittaa kysellä josko saatais sitä myyntiin!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3