maanantai 15. toukokuuta 2017

Äideille


Mun keittiössä kukkii nyt pionit ja ruusut. Eilen sain aamiaisen sänkyyn, ihania piirustuksia, lasten tekemiä lahjoja ja kakkuja kaksin kappalein. Sain myös odottamattoman yllätyksen yhdeltä blogin ihanalta lukijalta, joka lämmitti päästä varpaisiin saakka <3 Meidän elämä on ollut vähän niinkuin pausella näiden sairastelujen vuoksi. Hetken näytti jo hyvältä, mutta eilen painettiin tauko päälle uudelleen ja jouduttiin sitten kuitenkin laittamaan aamiaiset ja kakut odottamaan.

Tuntuu aika epätodelliselta nämä viime viikot. Jotenkin ajattelin, että oon ollut töistäkin pois jo yli paljon. Tarkemmin kun ajattelin, tajusin, että oon tainnut pitää yhden sairaslomapäivän ja se oli se minin sairaalapäivä. Jumppien kanssa on toki täytynyt kikkailla jonkin verran. Eilen Aamun tauti iski muhun. Sata kertaa lievempänä, mutta kuiteskin niin, että oli pysyteltävä makuuasennossa koko ajan. Nyt pystyy jo istua. Harmittaa, että meni kaikki ihanat äitienpäiväjutut sivu suun. Luulen, että otetaan uusintakierros, kun tästä joskus toivutaan.

Facebook ja Insta on nyt pullollaan ihania lasten askerteluja ja kauniita sanoja äideistä. Ihanaa nähdä, kuinka tärkeitä äidit on ja kuinka paljon me oikeasti arvostetaan, vaikkei muisteta kovin usein sanoa. Äidit on tosiaankin lahjansa ja onnittelunsa ansainneet.

Hyvää äitienpäivää! Ei kai sen väliä, vaikka päivän myöhässä?! :D
Sannis


2 kommenttia:

  1. Ei päivällä niin väliä - me juhlittiin jo lauantaina, kun sunnuntaina oli iskällä työvuoro <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois oikeestaan ottaa joka kuukaudelle yhden äitienpäivän :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3