keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Summervibes

| Iltapalaa terassilla. Vihdoin! | Aamukahvia auringossa |
| Viikonlopun mansikkaherkku mumman luona | My girl |

Lauantaina oli vielä sata hommaa. Sunnuntaina oli vapaata ja kevyempi olla, mutta mihinkään ei vielä osannut tarttua. Pitkän aikaa, kun on ollut kova kiire, kestää mulla hetki tasaantua. Pyörin ympyrää vaan kotona. Oli vähän tylsääkin, mutta mihinkään en oikein osannut tarttua ja silti tuntui, että kaikkia pitäis tehdä.

Eilen tuntui erilaiselta. Tulin töistä kotiin ja takapiha oli täynnä tenavia. Hypittiin trampalla, otettiin juoksukisoja ja ripostettiin pitkin terassia kaikki hedelmät mitä meidän kaapista löytyi. Lopuksi syötiin vielä omalla porukalla iltapalat ilta-auringossa. Ei tuntunut siltä, että pitäis alkaa istuttaa etupihalle puskia tai ruveta leikkaamaan nurmikkoa. Oli vaan kiva olla just siinä hetkessä ihan rennosti. Tuntui ihan kesältä.

Nukkumaan mennessä alkoi toki siinä vähän kodin lookki kiristää. Kämppä on ollut karseassa kunnossa koko talven ja kesällähän se vain pahenee. A-tiimi on jäätävän sotkuista porukkaa. Vaikka ne kuinka yrittää, niin silti.. ei ne vaan näe niitä sotkuja samalla lailla. No, onneks ne ottaa sen kiinni muilla osa-alueilla :D Minäkään en meinaa aina osata laittaa tavaroita käytön jälkeen omille paikoilleen ja korjailen sitten vasta myöhemmin. Että tervetuloa meille vaan.. aina on tiskit pitkin ja poikin ja romut siellä sun täällä. Niin kai se vähän pitääkin olla!

Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Kyllä, koti on koti.
  Teitä kaikkia siellä asuvia varten, ei meitä täällä Blogissa tai Instassa
  Siivoot jos jaksat, ja jos et, nii nautit kesästä ulkona :D
  Ummista silmät ja relaa....♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin koitetaan. Aina ei pysty.. sitä pitää vähän höyrytä. Ja sit on taas helpompaa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3