keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Who am I?

Life 2.0 on ollut olemassa nyt reilun kuukauden. Onko siellä joku, joka on täällä ekaa tai tokaa kertaa? Tuli mieleen, että voishan sitä kertoa kirjoittajasta pari tiukkaa faktaa :)


Kirjoittaja olen siis minä. Pian 36-vuotias äiti, vaimo, tytär ja sisko. Angstinen ylisuorittaja, kontrollifriikki, krooninen stressaaja ja yliherkkä. Toisaalta taas kuitenkin hauska, nauravainen, ymmärtäväinen, huumorintajuinen, avoin, tietyissä asioissa kovinkin rento ja ehdoton elävän elämän tilannekomiikka-fani.

Asun Vaasassa synnyinseuduillani ja elämä on hyvinkin onnekasta ja onnellista. Parasta on kaksi kaunista tytärtä ja aviomies. Niiden lisäksi tärkeintä on oma koti, läheiset ihmiset, pienet onnelliset hetket ja työ ryhmäliikunnan parissa. Vaikeinta elämässä on kantaa mukana rakkautta ja ikävää pientä poikaa kohtaan, joka kulki äitinsä sydämen alla täydet 40 viikkoa, mutta joka ei koskaan saanut tulla kotiin.

Koen elämän hyvin vahvasti. Hyvät päivät on todellakin hyviä ja silloin mennään pää pilvissä. Huonoina päivinä tuuletetaan blogissa, koska tuntuu että maailma loppuu ihan just. Pääsen korkeuksista pohjamutiin ja sieltä takaisin ylös valonnopeudella ja blogissa kärjistän tunteita ja tilanteita vielä entisestään. Kirjoitan avoimesti ja totuudenmukaisesti. Omin laji on itseironia ja arjen tragikomiikka, mutta julkaisen paljon myös kevyttä hömppää. Etsin sisäistä rauhaa ja opettelen olemaan tyytyväinen itseeni. En tiedä uusimmista tv-ohjelmista mitään enkä tunnista moniakaan nyt suosituimmista artisteista tai näyttelijöistä. Valitsen omat juttuni maailman miljoonista asioista ja keskityn niihin täysillä. Olen vaihtelevasti materialisti ja minimalisti ja haluan opettaa lapsilleni, että vähemmälläkin voi tulla onnelliseksi. Perheen kanssa harrastetaan matkailua lähellä ja kauempana ja diggaillaan useimmiten pienempiä ympyröitä.

Life 2.0 on sillisalaatti ruuanlaittoa, sisustusta, matkustamista, jumppaa, arkea ja kaikkea, mitä reilu kolmikymppisen äidin elämään kuuluu. Blogi on oma päiväkirjani, aarteeni ja inspiraatiomuistioni, johon kirjaan omia fiiliksiä ja meidän perheen elämää, mutta teen sitä ehdottomasti myös lukijoille. Kommentit tekee aina yhtä onnelliseksi ja lämmittää tietää, että joku jaksaa lukea. Valokuvaamisessa ja kuvan käsittelyssä olen amatööri, mutta kauniit asiat ja niiden ikuistaminen kuvaan kiinnostaa todella paljon, joten opettelen pikkuhiljaa.

Tervetuloa!
Sannis

13 kommenttia:

 1. Tykkään lukea sun blogia,välillä itkien,usein nauraen,kiitos Sannis ❤ älä ikinä muutu ☺

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun päätit jatkaa uudella blogilla. Tuot kyllä hymyn huulille ja itkun silmään näillä kirjoituksilla. Jatka samaan malliin! Paras blogi ikinä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Ihana, kun oot kulkenut mukana näin pitkään <3

   Poista
 4. Hyvä Sannis ����

  VastaaPoista
 5. Vitsi toi sun tukka on kyllä upea! (Ja blogi kans :D.)

  VastaaPoista
 6. Niinpä, useasti saanu päivän parhaat naurut sun blogista....Ihanaa ett kirjoitat todellisesta elämästä omalla tavallaan. Onneksi olet Sinä ❤
  -tanja-

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3