perjantai 21. lokakuuta 2016

Plans


Perjantai! Sopii mulle! Tällä viikolla oon tehnyt kaiken maailman suunnitelmia. Oon miettinyt Halloween-viikkoa töissä, tehnyt joulun jumppa-aikataulut valmiiksi, fiksaillut ensi viikon treenivaatekirppistä ja suunnitellut ensi vuoden ryhmäliikunnat. Oon kirjannut kalenteriin pikkujoulupäivät, duunissa ja kotona. Oon merkannut ylös, koska on Aamun synttärijuhlat ja oon pähkäillyt, koska pitää pakata reissua varten, että ehditään valmiiksi. Ensi viikoksi ajattelin vähän uutta fiilistä jumppiin, joten sitä sitten seuraavaksi. Kiirettä meinaa kuulkaa pukata, mutta onneksi on kivoja hommia! Kurkkua vähän karhentaa tänä aamuna ja nokka meinaa vuotaa, joten jätetään omat treenit väliin, mutta muutenhan meitä ei paljon pikkujutut haittaa :D No joo, klovniuutiset alkoi eilen ahdistaa, mutta oltiin niin kovia, että vedettiin heti illalla heijastinliivit päälle ja lähdettiin puistoon. Alkuviikosta ehdittiin tehdä jo ekat joulutortut. NAM! Glögi on muuten Ikeasta ja oli hyvää. Servetit oli kans Ikean tämän vuoden joulua.

Viikonloppu edessä. Jei!
Sannis

P.S. Illalla mister A lähti lenkille ja pyysi mua täyttämään takkaan puita sillä välin. Kun olin avaamassa takan luukkua, juoksi ekaluokkalainen silleen semihätääntyneenä paikalle: "Mitä sä oikeen teet? Onks iskä sanonu, että sä saat avata tota tai edes kattoo sinne?" Makee nooooooo....emmäny... oikeen...tiiä..... :D

2 kommenttia:

 1. Tortut ja joulujutut jo vähän houkuttaisi, varsinkin näin harmaana päivänä. Pikkuhiljaa :) Asiasta sadanteen, mikä oli se pesunesteen nimi jolla saitte pikkuneidin ihon parempaan kuntoon? En millään muista, enkä taida sitä tietoa mistään enää löytääkään.

  -Suski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tää ny joululta alkaa jo pian näyttää :)

   Pesuneste on Lacto Line ja sitä saa ihan perusmarketeista. Sini-valkoinen pullo.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3