maanantai 17. lokakuuta 2016

Ikea


Mä olen viime aikoina (kuukausina.. ehkä jopa vuosina) ollut jotenkin kyllästynyt Ikeaan. I know, I know.. miten voi edes olla mahdollista?! No, en tiedä, mutta niin vain pääsi käymään. Ollaan tehty useampi Espoon ja Tampereen reissu ilman pakollista tiskiharjojen ja servettien ostokierrosta, mutta nyt tuli semmonen fiilis, että Ikealle on annettava uusi mahdollisuus.

Lauantai-aamuna oli jotenkin takki ihan tyhjä arkiviikosta ja kummallisen itkuherkkä fiilis. Vilkaisu kalenteriin selvitti asian. Kohtukuolemien muistopäivä. Ihme hommaa.. Aina se alitajunta tietää nämä tietyt päivät ja ajat. Tuli kummityttö-ikävä ja isosisko-ikävä, joten exempore pakattiin termari, juustokakun puolikas ja tytöt autoon ja suunnattiin nokka kohti Mansesteria.

Treffattiin siskon perhe Ikeassa ja saatiin toki kotiinviemisiä, vaikkei mitään erityistä ollut lähtiessä mielessä. Tiskiharjojen ja servettien lisäksi tiensä Vaasaan löysi esim. Sinnerlig-purkki ja Eukalyptuksen oksat. Joulujuttuja ei vielä ollut esillä. Harmi. Mutta Ikea Family-kortin sai ladata puhelimeen jos kortti oli unohtunut kotiin (No tietenkin oli!) ja lapset söi ilmaiseksi lihapullat. Hyvä Ikea!

:)
Sannis

2 kommenttia:

 1. Käyn joitakin kertoja vuodessa ikeassa ja aikaa kuluu max 1tunti....kiva keirellä mutta aina jotenkin jää mieli ja kädet tyhjäksi. Ehkä syy on ett on niin iso, paljon nähtävää ett pää menee sekaisin. Vaikkakin olisi jo himassa katsonut netistä et tuo haetaan...mut silti Käyn siellä edelleen.
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus mulla on sama juttu.. tulee vähän semmonen plaah-fiilis. Aina samat jutut. Välillä on kuitenkin kiva, kun on uutuuksia ja löytyykin jotain, niinku tällä kertaa löydettiin tosi kiva penkki eteiseen ja tuo purkki oli mun mielestä kyllä nätti!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3