sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Brekkari


Flunssa meinaa iskeä! Yyyh! Perjantaina jo kurkkua karhisteli ja nokka vuoti. Eilen sama homma jatkui. Otin tupla-annoksen d-vitamiinia ja hengailin paljon sohvalla. Sohvahengailuhan on tosi ihanaa pienissä erissä, mutta pidemmän päälle se alkaa mua rasittaa ja alkuillasta löysinkin itseni seisoskelemasta terassilta vain, että saisin raitista ilmaa :)

Jossain vaiheessa harmitti niin kovaa, että meinas päästä itku. Uusille lukijoille tiedoksi, että kirjoittaja on maailman huonoin sairastaja. Päivä saattaa vielä just mennä, maksimissaan ehkä toinenkin, mutta sitten tulee liskot ja lepakot ja alkaa seinät kaatua päälle. On niinku niiiiin surkeeta ja ahdistavaa eikä kenelläkään muulla oo ikinä yhtä raskasta. Ja koska ihminenhän ON korvaamaton, niin kaikki menee varmaan pilalle just sen yhden flunssan takia. Olis aina niin paljon kaikenlaista mitä haluaisin tehdä, että ei vaan oo aikaa sairastamiselle. Ärsyttää ihan sikana sairastaa viikonloppuna, kun vapaapäivät menee hukkaan. Sit taas ottaa ihan sairaasti päähän sairastaa viikolla, kun jumpat menee sivu suun. Tylsää on muuten myös se, että nykyäänhän flunssat tulee useammin (Elokuussa viimeksi... WTF??). Jengi sairastelee selkeästi paljon enemmän, kuin joskus ennen ja taudit kestää pidempään. Yök!

No joo, valivalivali. Ihan oikeesti suurin henkinen tuska meni eilen aamupäivällä ohi ja olen päässyt kieltämisen ja raivon ohi hyväksymis-vaiheeseen ;D Aion ottaa vähän raitista ilmaa, paljon inkivääriä, reilusti huilia ja Buranakuurin ja tsiigata sit tilannetta uudelleen. Mutta ihan ekana aamiaista.

Have a lazy sunday! 
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3