lauantai 22. lokakuuta 2016

Ale


Mä en varsinaisesti ole mikään aleshoppaaja. En lähde joulun jälkeen varta vasten alennusmyynteihin enkä kärky juhannustarjouksia. Ensinnäkin.. kaupungille lähteminen alennusmyyntiaikaan?? Hyi, siellähän saattaa olla ihmisiä ;D Toiseksi.. Jos löydän jotain ostettavaa, on se 99 prosentin varmuudella kuitenkin normaalihintainen eikä lähelläkään alerekkejä. Kolmanneksi.. pakko olla aina just sen verran hämärä, ettei millään voi samaan aikaan shoppailla, ku muut.

Kun Henkkamaukan alemainos kilahti sähköpostiin aiemmin tällä viikolla, näin tilaisuuteni tulleen. Kerrankin tarvin just nyt jotain, jonka oletin olevan tarjouksessa ja jopas jotakin...Tytöille yli kivoja sandaaleita 7€ ja 8€ pari. Ennen reissua ei tietenkään kauheesti kannattais ostella, mutta tytöille halusin hommata kengät ja parit leggarit ettei tarvi heti ekana lähteä kohteessa kaupoille. Viime kesän kengät oli niin jäätävässä kunnossa, että roska-auto ne on vienyt jo alkusyksystä. Sen verran etuisaa oli, että otin molemmille typyille seuraavaakin kokoa ensi kesää varten. Ekaluokkalainen sai kahdet erilaiset ja kolmevee kahdet hopeiset. Mini heräs tänään seitsemältä. Ei kuulemma tuu enää uni. "Mähän lupasin äiti, että mä käytän niitä santaaleita heti aamulla." Nyt se istuu sohvalla kalsareissa ja hopesandaaleissa ja tsiigaa vuorotellen aamuohjelmia ja uusia "santaaleitaan".

Mama sai uuden laukun. Jo kesäkuussa matkalla Riminille hajotin laukkuni ja nyt löytyi sopiva perusmalli. Pitkään hakusessa ollut huivi irtosi alle vitosella ja just oikean kokoiset tarjoilukulhot, joita myös useasti oon kaipaillut oli kans alle vitskan kappale.

Oliko tarpeeksi hyvin selitelty miksi oli pakko ostaa jotain uutta? ;D
Sannis

| Kuvat: H&M |

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3