maanantai 16. syyskuuta 2019

Syksy


Voi syksy! Saako nyt vähän hehkuttaa? Viileät säät, ihanat värit, upea luonto, mukava tavallinen arki. Kaikista parasta! Viikonloppuna saatiin nähdä molemmat syksyn kasvot. Lauantaina oli mahtava aurinkoinen syyssää ja eilen läiskyteltiin vesilätäköissä. Molemmat sopii mulle. Aurinkoa tietysti olis suotava olla vähän useammin, kuin harmaata.

Muutaman viikon väsymys on ollut jäätävä. Kesällä mentiin pää kolmantena jalkana ja varsinkin loppukesä oli aikamoista haipakkaa. Flunssa ja migreeni on kiusanneet nyt muutaman viikon vuorotellen ja se on tehnyt olon tosi surkeaksi. Väsymys ei oo mun juttu, ei ollenkaan. Viime viikon alussa päätin, että kun normaalisti olisin ihan kypsänä olotilaan ja koittaisin painaa vain normihommat läpi sinnillä, niin tällä kertaa teenkin niin, että annan itselleni vähän armoa. Tottakai pakolliset on pakko hoitaa, mutta siinä kohtaa missä voi vähän oikaista, minäpä oikaisen.

Tein jonkin verran duunia etänä kotona rauhallisemmissa ympyröissä...Töissäkin viikko oli toki rauhallisempi, koska osa jengistä oli seminaarissa muutaman päivän. En lähtenyt mäkitreeneihin, vaikka ystävä pyysi ja omatunto kolkutti. En sopinut treffejä viikonlopulle. Pidettiin tyttöjen kanssa leffailta ja käytiin saunassa. Pyysin jos typyt pääsee yökylään yhdeksi yöksi. Minimoin kaikki yöunien häiriötekijät. Hengitin raitista ilmaa ja kävin rauhallisella kävelyllä monta kertaa. Puuhailin rauhallisesti kotosalla ja istuskelin sohvalla vähän enemmän, kuin yleensä. 

En mä tänäänkään oloani ihan pirteimmäksi peipposeksi vielä tunne, mutta ei myöskään tunnu siltä, että ei pysty. Migreeni on ollut poissa koko viikonlopun ja flunssaoloistakin tuntuu olevan jäljellä vain ajoittainen tukkoisuus, eikä sekään niin paha. Päästään siis aloittamaan viikko aivan hyvissä fiiliksissä. Klo on nyt 7.03. Oon istunut terassilla lämmittimen alla vajaan tunnin. Nyt on aika hipsuttaa sisälle herättämään tytöt.

Kivaa viikkoa!
Sannis

4 kommenttia:

  1. Monta hyvää valintaa itseä kuunnellen, hyvä sä! Miten vaikeilta nuo vaan usein omassa päässä tuntuu!! Ja kiva lukea taas sun juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Olipa ihanaa, kun taas vanhasta tottumuksesta tänne tulin ja mä pääsin tänne sun juttuja lukemaan <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3