lauantai 21. syyskuuta 2019

Risö


Tämän viikon torstaina saatiin yllättävä vapaailta, koska kymppiveen voikka peruttiin. Sää oli upea; aurinkoinen ja viileän kirpeä. Ehdotin tietysti metsäretkeä. Syksyllä yritän päästä metsään niin paljon, kuin mahdollista. Talvella se ei aina onnistu lumen vuoksi, kesällä taas on liian kuuma ja hyttysiä. Syksyllä metsässä on täydellistä. Niin tälläkin kertaa.

Ihan tässä meidän lähellä 10 minuutin ajomatkan päässä on parkkipaikka, josta pääsee Risön lintutornille. Kävelymatkaa tornille meidän vauhdilla kertyy n. 40 minuuttia. Osa matkasta on metsätietä ja osa pitkoksia, joista tytöt (ja äiti) on aina yhtä innoissan. Tällä kertaa paikoittain oli vähän märkää, mutta AirMaxeilla selvisi kyllä.

Mister A teki tulen nuotiopaikalle. Makkaraa ei tällä kertaa otettu mukaan grillattavaksi, koska syötiin ruoka kotona ennen lähtöä. Napattiin Lidlistä mukaan pullat ja tytöt niin onnellisina mutusteli munkkejaan mummun tekemän lämpöisen punaherukkamehun kanssa. Nuotion teko on tytöille aina jotenkin tosi jännää ja jotenkin oli itselläkin ihanan kotoisa olo siinä tulta katsellessa.

Käykää ihmeessä Risössä jos täällä lähellä ootte ettekä oo vielä käyneet. Lintutorni ei ole kovin korkea, mutta näköala on silti aika ihana. Polttopuita kannattaa ehkä ottaa jonkin verran mukaan. Puuvaja oli tyhjä.

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3