tiistai 10. syyskuuta 2019

Bodvattnet runt


Viikonloppuna tehtiin retki Raippaluotoon. Se on aina yhtä ihana paikka! Ensimmäistä kertaa kierrettiin Bodvattnet runt Svedjehamnin lintutornin luona ja voi että oli ihana polku. Tunnin verran meillä meni itse polun kiertämiseen ja sen jälkeen grillailtiin vielä makkarat näkötornin juurella.

Itselle polku jäi ehkä jopa vähän lyhyeksi. Kavereiden kanssa olis jaksanut kiertää pidempäänkin, mutta ehkä noin oli parempi, niin lapsetkin jaksoi ilman mitään mutinoita. Kymppivee kamunsa kanssa oli matkassa keppareilla ja kyllä vain ne heposet pääsi metsässäkin kulkemaan :)


Bodvattnet runtissa oli mukavaa se, että about puolet matkasta tie on vähän leveämpää, jossa pystyi kävellä vierekkäin. Ei siis tarvinnut koko matkaa vain jonossa kulkea. Matkan varrella oli tosi kaunis Svedjehamnin vanhan sataman alue ja pari lehmääkin nähtiin laiduntamassa. Lehmät oli tosiaan ihan mukava ylläri, mutta tien yli luikerrellut kyy ei niinkään. Käveltiin grillipaikalta näkötornille, kun yhtäkkiä kuului minin "Stooooop!"-huuto. Herra tai rouva käärmehän se siinä oli ylittämässä tietä. Ihmeellistä oli se, että edes Kymppivee ei saanut hepulia. Mun teki mieli saada, mutta olin ihan coolisti vaan :)

Erittäin hyvä retki!
Sannis

6 kommenttia:

 1. No tulin nyt vaan ilmoottelema(h)an, että täällä ollaan ❤️

  VastaaPoista
 2. Jee, kiva kun avasit taas blogin :)

  VastaaPoista
 3. Hellou, täälä kans ollaan. Aattelin et tuolla vois kiva käydä mutta mutta sit luin tosta luikertelevasta nii, En mee.
  Mut taas kiva ku laitoit noita kuvii. Melki jo oon käyny siellä.
  Ter. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Oli kyllä aika ällö luikerteleva. Vielä yölläkin, kun heräsin, mietin sitä. Yyyh!
   Kiitos, kun oot täällä <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3