sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Lukko


Saatiin häälahjaksi lukko. Vuonna 2013. Ensin mietittiin, mihin ihmeeseen sen kiinnittäisi. Muutama vuosi sitten päätettiin, että Raippaluodon siltaan tottakai. Raippaluoto on meille molemmille jotenkin semmonen rauhan paikka ja silta taas.. no, sen yliajo on mulle aina yhtä siistiä. Joskus lähdetään matkaan vain, että pääsisin ajamaan yli ja takaisin :) Yleensä tytöt on tottakai mukana ja on tuntunut, että lukon vienti on vain meidän kahden juttu. Sen takia se on joutunut odottamaan laatikon pohjalla.

Eilen illalla oltiin kaksin, oli kaunis sää ja mulle tuli mieleen, että nyt lähdetään. Oltiin juuri käyty pitkä keskustelu meidän suhteesta. Vuosi 2019 on ollut monella tapaa ihan loistava, mutta kaikkein paras vuosi se ei oo meidän avioliitolle ollut. Mitään eropuheita ei siis olla ollenkaan käyty, mutta kyllä nämä omat kriiseilyt puolin ja toisin ja arjen kiemurat välillä vie aika kauas toisesta. Laiteltiin siinä vähän asioita ja ajatuksia järjestykseen ja taas päätettiin, että yhdessä nää hommat, arki ja juhla hoidetaan vaikka mikä olis. Lukko siis taskuun ja ukko ja akka autoon.


Silta on aikamoisen jykevää tekoa eikä siitä oikein montaa paikkaa löytynyt, mihin lukon lyhyen lenkin kiinnittää. Löydettiin kuitenkin sopiva paikka ja mister A heitti avaimet mereen. Siinä se nyt on ja pysyy. Kuuden vuoden harkinta-ajan jälkeen :)

Ei tää ihan joka päivä niin heleppoo oo, mutta aina vaan tahdotaan!
Sannis6 kommenttia:

  1. Näin Instassa sen videonpätkän, jossa Mr A heitti ne avaimet mereen ja muikisteli :). Kiva homma.

    VastaaPoista
  2. Jotenki ihanasti teitte. Aattele, sit 80 vuotiaina saatte näyttää lapsenlapsenlapsille teidän lukkoa. Aika mahtavaa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3