sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Kurpitsakausi


Oonko muistanut kertoa, että syksy on mun lempivuodenaikani? Ai oon vai? No kappas vaan :D Yksi syksyn kivoista jutuista on ihanat, värikkäät kurpitsat. Tänään tein kurpitsapiirakan, joka on pakko leipoa aina kerran vuodessa. Joka vuosi mietin, että pakastan kurpitsaa ja teen vuoden toisen pumpkin pien jouluksi. Ikinä en oo vielä saanut suunnitelmaa maaliin saakka :D

Piirakan lisäksi tein keiton kurpitsasta, perunasta ja tomaatista. Tuli hyvää. En pidä pelkästä kurpitsakeitosta. Se on liian makeaa.. vähän niinkuin bataattikin. Perunan kanssa kurpitsásta tulee kuitenkin superherkullinen combo. Ekaa kertaa lisäsin myös tomaattia, josta tulikin aika kivaa pirteää makua.

Juteltiin tänään tyttöjen kanssa ja ihmeiden ihme.. meidän Halloween-juhlat taitaa jäädä tällä kertaa väliin. Ite olin jo vähän sitä mieltä, että tänä vuonna vois tehdä jotain toisin ja sopivasti tytöt oli samoilla linjoilla. Mennään vieraaksi sitten jos johonkin kutsutaan. Toisaalta ihanaa, että on perinteitä. Toisaalta ihanaa, että voi muuttaa systeemejä silloin jos/kun siltä tuntuu.

 Sannis

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oli jotenkin niin hellyttävä tuo keltainen pikkukurpitsa.
   Ja hei, kiva kun löysit tänne taas <3

   Poista
 2. Toi piirakka....Siis niin hyvännäköinen ,nami. Jos syksy olis ja lämpöä 10astetta ei sadetta,niin tykkäisin joo. Kesänlapsi ooooon. Mut hyvät kuvat oot taas saanu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvää. Aina syksyllä oikein odotan, että koska on se päivä, kun saa tehdä pumpkin pien :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3