torstai 26. syyskuuta 2019

Fiilis


Huuuuh! Sen verran vauhdikkaaksi muodostui tämä viikko, että viikonloppu ei tuu kyllä yhtään liian aikaisin. Nyt on semmonen fiilis, että tekis mieli hetken istua tässä soffan nurkassa ihan rauhassa ja hiljaisuudessa. Siihen ei kuitenkaan nyt just oo aikaa, koska lähdetään minin kanssa kasiksi kouluun ja töihin. Ehkä illalla. Sen jälkeen, kun työt ja koulut on hoidettu ja kymppiveen voikka on voikkailtu. Toivotaan hyvää säätä niin me muut saadaan päivän raitisilma-annos sillä välin, kun yksi jumppailee.

On jotenkin vähän hyydähtänyt olo. En oo ehtinyt ulkoilemaan tällä viikolla juurikaan, joten voi johtua siitä. Tai toki miljoonasta hoidetusta hommasta. Huomenna on vielä kodin ja koulun päivä ja se osuu kyllä nyt surkeeseen kohtaan. Yleensä perjantai on duunissa aika rento, mutta tällä kertaa on aamujumpan lisäksi iltapäivällä Tyky-tunti ohjattavana, joten suhaan edestakas ja käyn töiden välissä yhden tunnin minin luokassa. Mummu hoitaa nelosluokkalaisen luokassa vierailun tänä vuonna. Nää on jotenkin semmosia juttuja, että joo-o...ihan kiva, että järkätään, mutta voijjeeeee, kun aina vaikeuttaa tätä ruljanssia.

Tuntuu jotenkin, että flunssan jälkeen ei oo olotila ihan palautunut normaaliksi vielä ollenkaan. Ihan jees toki, mutta ei kulje sillain ihan yhtä vauhdikkaasti, kuin tavallisesti. Uni oli pitkän aikaa vähän katkonaista, mutta nyt se on onneksi pikkuhiljaa palautunut vähän lähemmäksi normaalia, kun oon koittanut eliminoida kaikki häiriötekijät. Täytyy yrittää edelleen napsia pala rauhaa aina sieltä kohdasta, mistä se milloinkin on mahdollista.

Mukavaa tätä päivää!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Joo kauheen stressaavia semmoset päivät ja viikot ku ei ehdi hetkeäkään "vaan olla". Tällä viikollakin ollu ties mitä hammaslääkäriä sun muuta. "Onneksi" kuopus on kipeenä niin mun ei tarvi mennä koululle. :D Ai juu, täytyykin muistaa wilmaan merkata että on vielä kipeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. aina kun on jotain tavallisesta poikkeavaa, tulee heti semmonen kiirefiilis.
   Tsemppiä sairastuvalle <3

   Poista
 2. Moneen paikkaan pitää keretä, huh. Stemppiä hektisiin hetkii. Rauhallista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on ollu kyllä vähän hektistä. Tänään otetaan iisisti! Aamulla on yökyläläinen ja ne jo tuolla puuhailee ja höpöttää. Annukka ihan hyytyneenä vielä sängyn pohjalla :)
   Ihanaa viikonloppua sinne kans <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3