maanantai 22. lokakuuta 2018

Syysloma


Syysloma on paketoitu tältä vuodelta. Ihan mahtavaa, että minäkin sain pitää pari vapaapäivää! Suurimmaksi osaksi puuhailtiin tyttöjen kanssa kolmestaan. Eilen ysivee jo mietti, että onpa outoa, että iskä ei oo meidän kanssa. Ollaan kaikki niin tottuneita hengailemaan yhdessä koko perhe, että heti oli muka hämärää, kun iskä oli suurimman osan ajasta muissa puuhissa.

Meillä oli kyllä mukavia päiviä. Tampere-päivä oli mun mielestä paras. Molempien tyttöjen mielestä parasta oli se, kun pääsi mummun kanssa uimahalliin. Tytöt puuhaili paljon keskenään, mikä oli mun mielestä tosi mukavaa. Yhtenä päivänä mini leikki pitkän pätkän naapurissa ja ysiveellä oli naapuri meillä kylässä. Leivottiin kahteenkin otteeseen pipareita, maisteltiin glögiä ja lämmitettiin sauna. Askarreltiin ja hääräiltiin kotona. Iskäkin ehti töiltään meidän kanssa vähän kaupungille pyörimään ja minin pyöräänkin se vaihtoi uuden lestan. 

Kiva pitkä viikonloppu takana. Sai taas vähän akkuja ladattua. Reilu kuukausi ja sittenhän mulla on myös pitkä viikonloppuvapaa siinä itsenäisyyspäivän aikaan. Eikä oo kuulkaa jouluunkaan enää pitkä aika. Ihanaa!

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta. Vähän (paljon) tuli ikävä noita syysloma-aikoja. Luksusta oli jo se, ettei pojilla kello soittanu aamulla kouluun. Mitään ihmeellistä en muista meidän koskaan tehneen ja iskä oli tässä(kin) perheessä töissä, mutta itse sain yleensä osan aikaa vapaata. Kai.. En oo enää ihan varma siitäkään :)

  PS. Ihanan simppeli kranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alkuviikostakin kun piti mennä ite töihin, oli silti niin ihanaa kun ei kenenkään tarvinnut mennä kasiksi. Syysloma tulee aina niin sopivaan kohtaan!
   Kranssin tein just viikonloppuna. Ostin Ikeasta ja heivasin siinä olevat tekorehut ja laitoin mäntyä tilalle. Esim. tohon olisin tarvinnut sitä havuköynnöstä mikä säi nyt sinne Ikeaan :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3