sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Saturday


Tämän viikon lauantain ilta vietettiin kamujen mökillä. Mister A tekee remppaa pikkusiskonsa luona ja me tytöt päätettiin extempore lähteä mökkeilemään. En saa tarpeekseni näistä syksyn väreistä ja taas olin aivan fiiliksissä, kun veden äärellä kaikki näytti vieläkin kauniimmalta. Sää oli uskomattoman lämmin. Vaikka aika voimakas tuuli kävikin, istuskelin saunan jälkeen mökin rappusilla ilman takkia ja hyvin tarkenin.

Nopsasti hujahti iltapäivän tunnit. Käveltiin läheiseen rantaan ja tsiigailtiin paikkoja. Heitettiin valmispitsat uuniin ja lämmitettiin sauna. Juotiin vielä lämpimät glögit ennenkuin lähdettiin pilkkopimeään ajelemaan takaisin kotia kohti. Ihan perfect syksylauantai.

Nyt istun sohvan nurkassa. Mister A otti tytöt mukaan remppapuuhiin ja mun pitäis alkaa jumppasuunnitteluun. Pakko tehdä tänään hetki duunia, että saan pitää ensi viikolla tyttöjen kanssa pari päivää vapaata. Koulu ja eskari on kiinni koko viikon ja tytöt viettelee syyslomaa ihanasti pidemmän pätkän. Minä lomailen torstaista sunnuntaihin. Mister A taitaa olla remppahommissa kiinni ainoat vapaapäivänsä. Saas nähdä mitä tyttöjen kanssa keksitään. 

Kivaa sunnuntaita!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tää oli kyllä onnistunut päivä. Ihan parasta, kuin joinakin päivinä fiilis on vaan rento ja kiva.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3