keskiviikko 17. lokakuuta 2018

iSyksy

Voi jee kuulkaa! Blogger ei enää mulle sähköpostilla ilmoittele jos blogiin on tullut kommentteja ja tänään hokasin, että siellähän on pitkä liuta kivoja viestejä jätelty edellisiin postauksiin. Ne oli menneet multa ihan ohi, mutta nyt on kaikki luettu läpi. Kommentit on ihania! Ne lämmittää enemmän, kuin arvaattekaan ja niistä tietää, että joku jaksaa lukea mun höpinöitäni. Toki, onhan näitä kaikenlaisia tilasto-ohjelmia, joista näkee blogin kävijämäärät, mutta harvoinpa niitä tulee selailtua. Sata kertaa kivempia kommentit on, kuin tilastot :)


Eilen käytiin pariinkin otteeseen puistossa ja voi morjens tätä syksyä! Puhelimen kamera tallensi ihan huikean sinisen ja oranssin kombon. Oon usein miettinyt, kuinka huomaan tämän väriloiston vasta nyt. Oon toki huomannut nyt jo muutaman vuoden, mutta eihän tämmöstä tajunnut ollenkaan joskus nuorempana. 

Alkaako sitä vanhemmiten tsiigailemaan asioita eri tavalla ja arvostamaan eri juttuja? Tai siis, tottakai alkaa, mutta jotenkin tässä se oikein konkretisoituu kunnolla. Jossain vaiheessa mietin ettei syksyt näin upeita ennen olleet ja sitten tajusin, että ehkä mä en vain katsonut. Kuinkakohan monen jutun ohi sitä kulkeekin tajuamatta asian oikeaa arvoa?

Sannis

3 kommenttia:

 1. Blogger lakkasi jossain vaiheessa lähettämästä minullekin sähköposti-ilmoituksia kommenteista, ja kesti tovi hoksata asian laita, sitten oppia selaamaan kommentit suoraan hallintapaneelista. Mutaman kuukauden päästä Bloggerin botilta tulikin yks kaks meiliä, että eipä ollakaan vähään aikaan ilmoiteltu kommenteista, mutta nyt niitä taas tulee. En tiedä, mitä tapahtui. :D

  VastaaPoista
 2. Täällä tapahtui sama kuin Varpuslintu // Viikarivartti. Nyt niitä ilmoituksia jälleen tulee spostiin. Tekniikka :/
  Samaa mieltä, kommentit on paljon paljon kivempia kuin tilastot :)
  Syksy on niin kaunista väriloistoa, nautitaan siitä <3

  VastaaPoista
 3. Yes, mulle tuli sähköposti kyllä että pitäis tehdä joku toimenpide, että saa edelleen ilmoitukset. Jotenkin siinä hetkessä sitte mietin, että onkohan aiheellinen vai joku huijausviesti ja sen jälkeen unohdin koko homman :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3