lauantai 20. lokakuuta 2018

Karmeat Karnevaalit

Ei vitsi kuulkaa mulla ja tytöillä oli hauska päivä eilen. Olin jostain bongannut Särkänniemen Karmeat Karnevaalit ja mietin niitä itekseni vähän jo torstaina. Eilen aamulla, kun tytöt heräili, kysyin josko mentäis. Ysivee oli heti mukana. Oli itekin niistä jostain jo kuullut ja kaverinsa kanssa niistä puhunut. Viisvee oli vähän ekaks, että not today. Mieli kuitenkin muuttui hyvin nopsasti ja kun ysin maissa oli päätös lähdöstä syntynyt, oltiin me jo kymmeneltä autossa. Mister A:lla oli töitä ja illalla vielä remppahommia siskonsa luona, joten ihan päinsä lähdettiin tyttöjen kanssa. Molemmat tahtoi laittaa vähän asiaankuuluvaa rekvisiittaa ja matkaseuralaisina mulla oli piru ja luuranko :)

Ajeltiin ensin Ikeaan. Olisin tahtonut sieltä lisää kahvikuppeja, mutta jouduin jo toisen kerran pettymään, kun myynnissä oli eioota. Kuulemma kuun lopussa tulee lisää. Mini oli ihan, et älä ny äiti masennu... sehän sanoi, että kuun lopussa niitä taas saa. Ei vissiin paljo haittaa toi kolmen tunnin matka ostoksille :D Ei meillä ostoslistalla montaa juttua kuppien lisäksi ollut. Ysivee oli kirjannut listalle yhden säilytyslokerikon ja mini oli ihan myyty, kun näki jouluosastolla ison pehmotontun. Mulla lähti kans vähän siinä jouluosaston kohdassa mopo keulimaan ja saaaatoin ehkä ostaa pari juttua joita ei ollut listalla. No, eipähän tarvi nyt lähteä etsimään kuusta terassille tai kranssia oveen ennen joulua.


Ikeasta käännettiin nokka kohti Särkänniemeä ja voi vitsi meillä oli kivaa. Syksyinen Särkänniemi oli niin ihana! Huvipuistot ei todellakaan oo mun lempipaikkoja, mutta nyt kun ei hiki valunut selkää pitkin, oli huomattavasti mukavampaa. Toki olis saanut olla mutsillakin pitkikset housujen alla, mutta valitsen mielummin viileän, kuin tuskaisen kuuman. Alkuillasta tunnelma oli paras, kun vähän hämyisässä valot pääsi parhaiten oikeuksiinsa. 

Särkänniemi oli panostanut mahtavasti koristeluihin ja joka paikassa oli Halloween-juttuja esillä. Propsit siitä, että koristeet ei olleet kuitenkaan liian pelottavia. Tytöt oli molemmat ihan liekeissä. Jonoja ei ollut ja kaikkiin laitteisiin pääsi monta kertaa. Ysiveellekin riittää ne pienimpien jutut ja tytöt kiersivät yhdessä kaikki mahdolliset vekottimet mun toimiessa lähinnä limsakuppien ja hanskojen vartijana.

Olin ajatellut, että viimeistään seiskalta pitää lähteä ajelemaan kotiin päin, mutta vasta kasin jälkeen maltettiin lähteä. Ysivee oli siinä vaiheessa jo ihan poikki. Mini olis hörsköttänyt edelleen. Matkalla pysähdyttiin hakemaan vähän iltapalaa ja tytöt alkoi yöunille jo matkalla. Vasta ennen puolta yötä mister A kantoi nukkuvat tytöt autosta suoraan sänkyyn. 

Niin onnistunut reissu. Ihan liian myöhälle meni, mutta who cares! Tänäänkin vielä tytöt on ihan innoissaan, kuinka kiva karnevaalipäivä meillä oli. Itekin täällä taputtelen itteäni olalle, että onneksi lähdettiin, vaikka ensin mietin onko järkeä samana päivänä ajella edestakas. Yes! Joskus onnistuu!

Ootteko käyneet Karmivilla Karnevaaleilla? Tai Lintsin Valokarnevaaleilla?

Terkuin,
Sannis

2 kommenttia:

  1. Varmasti makee kokemus. Eipä olla käyty ei, ehkä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä huippu! Taidetaan mennä ensi vuonnakin jos järjestetään!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3