tiistai 16. lokakuuta 2018

Syksypuuhat


Kesäpeti on kerätty kasaan ja tuolit pinottu katon alle suojaan. Oli taas roskaakin kertynyt pitkin talon seinustoja. Mun ei kovin usein sovi mennä tonne pihaan säätämään, kun saan aina hyperventilaatiokohtauksen mister A:n tavaroiden arkistointijärjestelmästä. No, vähän tuli kuitenkin siistimpää. Pitäis vissiin haravoidakin. Ei oo ne puuhat kyllä olleet mielessä ollenkaan. Tänään olis hetki aikaa, mutta nyt on hitsin märkää. Eilen satoi ihan kaatamalla illalla. Ehti muuten sitte kastua uudelleen uima-altaan suojamuovitkin, jotka olin nostanut terassille kuivumaan ennen varastoon käärimistä.

Ihanaa, että tytöillä on syysloma. Molemmat heräs jostain syystä yöllä ja mun unet jäi todella vähäisiksi. Siirsin kellon herätystä vähän eteenpäin ja ehkä elämä voittaa kuitenkin. Tytöt tsiigaa ohjelmaa ja pötköttelee sohvalla. Mulla on hetki etätöitä tähän aamupäivään ja sitten illalla saa mennä pelipaikalle. Luvassa asiakaspalvelua, pienryhmävalmennusta ja jumppaa. Ysiveellä on hammaslääkäri keskellä päivää, joten sinne on pakko raahautua. Katotaan jos ehditään ottaa joku ulkoilusettikin johonkin kohtaan.

Semmosia juttuja tälle päivälle. Kahvit on juotu ja kaikki somet on selailtu. Nyt vaihdan sohvalta hetkeksi pöydän ääreen. Tuntuu niinku enemmän, että olis töissä, kun istuu vähän ryhdikkäämmin :)

Kivaa tiistaita!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Mukavaa kun jokaiselle vuodenajalle on omat puuhat ja hommat, vaihtelua :)
  Iloa ja energiaa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Just sen takia rakastan vuodenaikoja.. ei ehdi kovin kovaa kyllästyä, kun seuraava kolkuttelee jo ovella :)
   Kivaa päivää sinne kans!

   Poista
 2. Voi luoja meillä on haravoitavaa...tammi sotkee ja lehtikuusi sotkee..vaahtera sotkee..ja se mikä lie jonkunjoensalva..semmonen missä pienet lehdet :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans piha ihan täynnä lehtiä, vaikkei meidän omalla tontilla paljon puita ookaan. Nättejähän ne on nyt kuin mitkä. Enkä mä oikein jaksa aina muistaa, että ne pitäis haravoida. Joskus innostun. Joskus en. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3