torstai 25. lokakuuta 2018

Good girl


Hyvää huomenta! Klo on 6.46 ja nyt on kriisi. Koska ny ei olis? :D Jotenkin on vähän niinku monenkin asian suhteen semmonen fiilis, että miksi vaivautua hei?! Kirjoitin tähän pitkän litanian kaikenlaista urputusta, mutta poistin kaikki, koska kuka hullu täällä nyt blogissa lähtee avautumaan? Pitää kuulkaa olla hyväkäytöksinen eikä kandee yhtäkkiä alkaa avautumaan. Ja tarttee olla solidaarinen ja tasapuolinen. Ja oikeudenmukainen. Pitää pitää huonot asiat ja fiilikset omana tietona eikä saa lähteä turhia kiukuttelemaan. Pitää tehdä kaikki aina "oikein". Niin. Perkele!

Kiltin tytön syndrooma iskee siis aika voimakkaana päälle just nyt, kuten saattaa huomata.  Löytyy marttyyrin elkeet, passiivisagressiivisuutta ja muita mukavia juttuja. On ny niinku niiiiiiin traagista! Niiiiin, ja osittainhan tässä nyt toki migreeni puhuu, mutta silti.. Voi jeeZUZ!!!!

Eipä kuulkaa mittään. Kahvia ja migreeninappia naamaan ja päivän puuhiin. Onneksi tiedän, että kun pääsen työmaalle, saadaan Ellun ja bossin kanssa tästäkin traagisuudesta komediaa :D

Mitenkäs teillä sujuu?
Sannis

6 kommenttia:

 1. Eikö tohon migreeniin oo tullu mitään apuja? Mistä johtuu ja pystyykö mitenkään ennakoimaan? Mulla auttaa kun otan lääkkeen heti kun alkaa tuntua sen suuntaista. Jos odotan että iskee päälle niin saatan kärsiä monta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysty ennakoimaan. Joskus tulee vaikka hajusta.. duunissa jos ollaan siivottu tai vaikka maalattu koko päivä niin seuraavana päivänä on migreeni. Muuten ei pysty kyllä paljoa tietää etukäteen. Stressi, kova treeni, you name it.. Lääkkeet auttoi tosi hyvin tosi pitkän aikaa. Otan kans heti, kun alkaa tuntua ja yleensä muutamassa tunnissa hellittää. Sekavuus ja höttöpää kylläkin jää, mutta särky ja pahimmat oireet laantuu. Nyt viime viikkojen aikana on tuntunu, että ei meinaa auttaa lääkkeet. Tai siis auttaa ne hetkeksi, mutta joidenkin tuntien päästä oireet palaa. Nytkin keskiviikkona jouduin ottaa illalla ja aamulla, torstaina kerran, eilen en ollenkaan ja nyt saan taas mennä lääkekaapille. TODELLA rasittavaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vähän jotenkin pakko, kun kuiteskin on jossain tuolla takaraivossa pieni ääni sanomassa ettei oo oikein hyvää käytöstä ihan kaikkea höpistä :D :D

   Poista
 3. Migreeni on kurja! Jos minä kerkeän ottaa lääkkeet ajoissa, ne auttaa. Mutta auta armias jos menee liian pitkälle niin mikään lääke ei auta. Sit onkin menty lääkärille ja tippaan saamaan erilaisia mixauksia (kipulääke, pahoinvointilääke, lihasrelaxantti ja sitä neljättä en edes muista). Jaksamista sinnekin pään kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä hanurista! Mulla auttoi lääkkeet pitkään, mutta nyt on joku paskakausi meneillään ettei meinaa auttaa mikään.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3