lauantai 27. marraskuuta 2021

Viikko

Heippa ja mukavaa lauantaita! Kuinkas viikko on sujunut? Täällä menee ihan hyvin. Kanadan sisko lähti kotiin keskiviikkona ja istuttiin siinä alkuviikosta vähän iltaa perheen kanssa töiden jälkeen. Harvemmin tulee viikolla tehtyä mitään erikoista, koska mun työvuorot on usein iltaa tai "välivuoroa", mutta hyvin sitä ehti vielä seitsemän maissakin laittaa glögit ja vähän herkkuja pöytään. Oli aivan tervetullutta vaihtelua elämään :)

Oon koittanut tehdä vähän lyhyempää duunipäivää tällä viikolla ja kyllä siinä taisi muutaman tunnin lyhyempi viikko tullakin. Tänä(kin) syksynä on ollut hullun paljon hommaa. Tuurauksia on ollut paljon. Joka viikko on aikataulu muuttunut ja oon pidentänyt iltojani. Jumppien määrä on tuurauksista huolimatta tuntunut aivan hyvältä ja oon jaksanut hyvällä energialla vetää kaikki läpi. Tein näköjään oikean ratkaisun, kun otin omia vakkaritunteja vähän vähemmän. Ollaan rekrytty uusiakin ohjaajia. Se ei tässä kaupungissa ookaan oikein helppoa, kun ei tekijöitä vaan meinaa löytyä. Rekryäminen on aina haastavaa, mutta loppuviimein tilanne näyttää nyt oikeinkin hyvältä. Oon päässyt opettamaan ja kouluttamaan uutta porukkaa ihan alusta alkaen ja se on tietysti vienyt extra-aikaa ja energiaa. On kuitenkin ihan supermahtavaa, että saadaan uutta jengiä riveihin.

Meidän perheessä on vielä kaikki pysyneet suht terveinä ja toivotaan, että tilanne säilyykin samalla mallilla. Kakstoistaveella oli joku pieni nuha tossa joku aika sitten, mutta muuten ei oo ollut mitään. Toivotaan, ettei tarvi sitten joulunakaan sairastella. Tätä ei nyt saisi tietenkään sanoa ääneen tai edes kirjoittaa, mutta ihme ja kumma...migreenikin on ollut vähemmällä. Yleensä syksyt on olleet sen suhteen vaikeita, mutta tämä syksy on ollut parempi. Yritän aina välillä pähkäillä, mistä se voisi johtua. Vai olisko vain sattumaa?

Eilen tein "hyvän" vaikutuksen minin uuden harrastuksen valkkuihin ja varmaan muihin vanhempiinkin, kun kyselin, onko rakettimyynti (joka muuten tuli aivan yllätyksenä) edellytys harrastukselle. Jotenkin vähän harmittaa, että suurimmassa osassa harrastuksia on niin paljon reissuja ja muuta extraa, jotka tuo sitten mukanaan näitä varainkeruuhommia. Nytkin alkoi pelit samantien. Me oltais toivottu, että mini voisi käydä harrastamassa pari kertaa viikossa ilman pelireissuja ja extrahommia. Luulen, että sitä mini itsekin halusi. No, saa nähdä mitä typy tuumaa. Kuskataan tottakai reissuille jos haluaa, mutta ite koen, että en kaipaisi yhtään mitään ylimääräistä arkeen.

Joulupuuhat on aika vaiheessa meillä edelleen. Parit jouluvalot laitoin tällä viikolla, koska kakstoistavee pyysi. Aika laiskaa on siis tänä vuonna. Joululahjatkin on ihan vaiheessa. Sain ite Saaren taika-teepuusaippuaa synttärilahjaksi ja siinä olis mun mielestä aika kiva lahjaidea vaikka äidille, isälle, siskolle tai kummille. Me ei paljoa aikuisille lahjoja ostella, mutta tytöille toki tarttis jotain olla. Pari vaatetta oon hommannut, mutta sais varmaan muutenkin alkaa olla asialla. Katotaan moneenko postaukseen vielä kirjoitan tätä samaa ja tuleeko ne lahjat ostettua ennen aattoa :D

Hyvää viikonloppua!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Huoh noita harrastushommia, välillä on tosi vaikea pysyä kartalla, että missä ja millon lapsi sais käydä vaan harrastamassa, eikä homma olis niin vakavaa ja tavoitteellista.
  Tuntuu että ainakin joukkuepuolella sellaiset ns. höntsyily on vähentynyt ja tilalla tavoitteellista urheilua ja harrastamista.
  Mä oon kans vähän sitä mieltä, että kiva kun lapsi harrastaa, mutta pitää muutakin elämää pysyä elämään, ei kaikkia vapaita myyjäisiä, talkoita tai pelejä.

  Ja joulupuuhat on täälläkin heikosti ottanut tuulta alleen, viimevuona mulla tais tähän aikaan olla jo puolet paketoituna ja kaikki hankittuna, vaan tänä vuonna onkin ihan eri ääni kellossa!

  Tuota saippuaa on kyllä hehkutettu paljon, meillä huono ihoinen sai myös tuota ja pesupussin ja pesujen jälkeen iho on tosi miellyttävä, joten en ihmettele hehkutusta.
  Itse sain juuri syntymäpäivä lahjaksi saman merkin siivous saippuan, joka odottelee testausta.
  Oiva lahja idea kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi.. täytyypä kans testata meidän atoopikolle tota saippua. Ei oo tullut mieleenkään, että minin kantsis kokeilla. Tänks!

   Eiköhän se joulufiilis sieltä taas löydy.. pikkuhiljaa <3

   Kivaa tätä viikkoa!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3