perjantai 5. marraskuuta 2021

Kriteerit

Mukavaa perjantaita! Lähetin eilen migreenilääkereseptini uusittavaksi ja mietin, että onpa mennyt pitkä väli ettei oo koko migreeniä näkynyt. No jep.. nyt sitten näkyy. Toivon, että hellittää nyt yhtä nopsasti, kun tulikin. Saimi pyysi yöllä ulos ja valvoskelin aika pitkään sen jälkeen. En tiedä tuliko kutsumaton vieras nyt sen takia vai valvoinko kutsumattoman vieraan takia. Tästä(kään) ei aina tiedä, mikä on syy ja mikä seuraus. Useimmiten migreeni toki liittyy mulla stressin purkauksiin ja tänään on vapaapäivä, joten siinäpä sitä onkin syytä jo ihan riittävästi. Prkl.

Mulla on ollut paljon asioita mielen päällä, vähän välillä jo pakkoajatteluksi saakka, joten siinä mielessä viime viikot on olleet henkisesti kuormittavia. Fyysinen kuorma taas on ollut aika sopiva. Oon ottanut joitakin tuurauksia ja ehtinyt ite muutaman kerran muiden ohjaajien tunneille. Tällä viikolla oon jumpannut kolmena päivänä ja neljäs tulee olemaan sunnuntai. Ohjaan silloin kehonhuollon ja ajattelin tehdä sitä ennen salitreenin. Mietin vielä, jaksaisinko lähteä lauantainakin salille, mutta saattaa olla, että jää väliin. Mua stressaa toi sali. Menisin paljon mielummin jumppaan, mutta silti prässään sillä itseäni.. että pitäis sielläkin käydä. Muille toki opetan, että pitää valita liikuntamuoto josta pitää. Silloin motivaatio pysyy yllä. Miksiköhän itelle on aina ihan eri kriteerit ja standardit, kuin muille?

Toivon, että nämä tulevat pari vapaapäivää on hyviä. Minkäslaisia kriteerejä sulla muuten on hyvälle vapaapäivälle? Ite sanoisin, että pitää olla rento fiilis. Sais olla oikeassa suhteessa liikettä ja lepoa. Vähän ulkoilua pitää aina olla ja jotain pientä olis kiva saada aikaiseksi.. ehkä kotona joku pieni siivoushomma, joka on roikkunut tekemättömänä tms. Ystäviä olis aina mukava tavata viikonloppuna ja se toteutuu mulla tänään, kun saan pari kamua dinnerille meille. Kakstoistavee lähtee tallipuuhiin lauantaina ja sunnuntaina olis tiedossa estekisat. Kasiveen kanssa koitetaan keksiä jotain kivaa. Ehkä mister A:lla olis jotain nikkarointipuuhaa, johon minikin vois osallistua.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3