tiistai 16. marraskuuta 2021

Next step

No niin. Onko tässä seuraava steppi nyt sitten joulu? Tytöt mietti eilen joululoman pituutta ja monta kertaa on jo laskettu päiviä joulukuun alkuun. Kirjoittajalla ei varsinaista joululomaa ole, mutta 23. ja 24. päivä pidän vapaata. Ihan kiva neljän päivän pidennetty viikonloppu on siis tiedossa. Välipäivät oon tiukasti töissä ja uuden vuoden päiväkin osuu tänä vuonna lauantaille. Loppiaisena taidan käydä pitämässä vähän jumppaa ja sitten sen seuraavan päivän oon vapaalla. 

Jouluvalmisteluja ei olla oikein kummoisesti vielä aloitettu. Tyttöjen joulukalenterit on ostettu ja jonkun lahjan oon hommannut. Minillä oli enemmän toiveita. Kakstoistaveellä vain muutama. Mitään isompaa ei olla tänä vuonna ajateltu ostaa. Toki mini tahtois Pleikkarin. Tai Nintendon. On niistä välillä puhunut, mutta ei kuitenkaan kirjoittanut listalle. On tainnut mennä perille, kun oon ennustellut ääneen, että tänä vuonna ei taida joulupukki tuoda mitään niin suurta. Toki typy ite mietti, että jos toivois synttäreiksi ja jouluksi vain sitä, niin onnistuiskohan.

Jouluvaloja haluaisin vähän jo laitella, mutta jäi kuitenkin viikonloppunakin laittamatta. Kakstoistavee jo keräili vähän joulujuttuja omaan huoneeseensa, mutta niin täynnä se on romua muutenkin, että täytyy kyllä vähän siivota ensin. Eilen täällä sitten oli laatikkojen siivous käynnissä, kun tulin töistä. Valmiiksi taisi tulla kuitenkin vain yksi laatikko. Roskaa tuli pussillinen. On se aikamoinen hamstraaja tuo meidän kakstoistavee. 

Olo on vähän väsähtänyt. Silmissä on tikkuja ja kurkkuakin vähän karhastelee. Toivon, että se on nyt vaan jotain alkuviikon kankeutta. Toki, hirveän passeli aikahan olis tulla kipeäksi, kun Kanadan sisko on tulossa. Silloin me useimmiten sairastellaan :D Jumpat meni eilen ihan hyvin, mutta voimatasot ei olleet ehkä aivan kohdillaan. Yksi työkaveri oli viime viikon kipeänä ja toinen on nyt, joten eipä tuo ihme olisi, vaikka flunssaa pukkaisi. Toki loppukesästä semmonen kutsumaton vieras jo kävi silloin kun Kanadan sisko viimeksi oli täällä :D ja se riittäisi paremmin kuin hyvin tälle syksylle. Oon nyt ottanut tuplasinkit ja vitamiinit, jos ne vaikka vähän vaikuttaisi asiaan.

Tänään en jumppaa, vaan teen muita duuneja. Oon tehnyt aamusta etähommia, menen pelipaikalle vähän myöhemmin ja päätän päivän vasta kasilta. Sen jälkeen haen vielä heppatytöt tallilta. Aika myöhälle menee siis tiistait ilman kuvauskurssiakin, koska talli on tasan toisella laidalla kaupunkia, kuin meidän koti. Onneksi kaverin vanhemmat kuskaa joka toinen viikko. Saimin kanssa ollaan yksi lenkki jo tälle päivälle tehty ja kohta lähdetään seuraavalle. Mister A:lla on tänään hammaslääkärikuskausvuoro ja sekin taitaa pian ilmaantua hakemaan kakstoistaveen yörautoja mukaan reissulle. Eilen sovittiin kavereiden kanssa treffit joulukuun 8. päivälle. Ei löydetty kaikille sopivaa aikaa tuota aiemmin. Aikamoiset ruuhkavuodet tosiaan.

Ai niin, ja jalkapallo on kuin onkin löytynyt. Bossini asuu hoodeilla, jossa se hävisi ja kävelyllä ollessaan bongasi yksinäisen pallon rannasta. Mahtavaa!!


Kivaa tätä päivää!

Terkuin,
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3