tiistai 30. marraskuuta 2021

Kahvi

Tiistai. Kello on nyt kohta kaksi iltapäivällä. Lähden harvinaisen myöhään töihin ja nyt aikaa on tässä istuskella vielä vartti. Ulkona on ihana talvisää. Käytiin Saimin kanssa aamusta kävelyllä ja äsken käytiin vähän peltotiellä juoksemassa. Saimi on kyllä talven lapsi. Se rakastaa lunta. Kirjoittaja on kyllä kans, vaikka ihan talvikuukausina en oo syntynytkään. Faija tosin on kertonut, että sinä vuonna, kun minä synnyin, tuli pysyvä lumi maahan lokakuussa. Eli vuonna 1980 taisi lokakuu olla kuin ollakin talvikuukausi.

Saimi on syntynyt samana päivänä, kuin mini ja molemmat juhlii kohta synttäreitään. Toinen täyttää yksi ja toinen yhdeksän. Minin synttäreitä juhlitaan kuulemma Raxissa ja vieraiksi kutsutaan serkkupojat. Oon kuullut, että suunnitelmaan kuuluu Raxin jälkeen kakun syönti meillä kotona. Selevä. Sopii mulle! Täytyy vaan laittaa leivontahousut jalkaan. Minillä on hyvin tarkkoja toiveita koristelujen suhteen. Saa ny nähdä.

Juotteko te kahvia? Kirjoittaja juo aamulla kaksi kupillista ja iltapäivällä 1-2 kupillista. Oon miettinyt, että onko se niin tarpeellista... että mitä jos lopettais. Melkein neljä euroa maksoi kahvipaketti, kun tänään ostin. Meillä taitaa viikossa mennä yhdestä kahteen paketillista. Eipä siinä mitään älytöntä rahallista säästöä tulisi, mutta jotain kuitenkin. Ja onko kahvin lipittäminen vähän turhaa? Reissuissa mister A:n pitää saada kahvia mun mielestä turhan usein ja siinä kohtaa kyllä säästyisi pitkä penni jos sen jättäisi pois. Kahvia menee viemäriinkin aikamoinen määrä. Tuhlausta.

No joo.. ei vissiin oo oikein kiireitä, kun ehtii miettiä syntyjä syviä koskien kahvia :D Ehkäpä lähden nyt kuitenkin töihin. Ja hei, keitin hetki sitten itselleni kaksi kupillista kaffetta, mutta ehdin juoda vain toisen. Haaskausta haaskausta!

Kivaa päivää!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3