perjantai 1. lokakuuta 2021

Lokakuu

Lokakuu. Kuulemma noitien kuukausi. Mun kuukauteni. Synnyin 41 vuotta sitten lokakuussa. Ihan kuun lopussa. Tänään, ekana päivänä syntyi mun siskoni. Ja neljäntenä yksi siskoista. Yhdellä meistä oli erilainen ajoitus, kun syntyi keskellä kesää. Tähtimerkiksi mulle valikoitui skorpioni ja niin monessa oon täysin ja pesunkestävä sellainen. Mua jaksaa naurattaa aina tämä: "Tavanomainen elämä ei kiinnosta skorpionia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä." Who me?

Mihin ihmeeseen meni viimeinen vuosi? Aivan just mietin nelikymppisiäni ja sitä miten niitä viettäisin, kun koronarajoitukset oli taas kiristyneet. En järjestänyt suurempia juhlia. Tai siis varsinaisia juhlia ollenkaan. Ehkä sitten viiskymppisillä. Tai ollaan myös mietitty, että ehkä voitais vähän juhlia sitten, kun on meidän kymmenes hääpäivä. Tahdottais häistä uusi muisto, mutta toisaalta... kuka jaksaa enää järjestää niin isoja kemuja. Just nauroin sille, että kun ennen oon ollut niin kova järkkäämään kaikkea ja hörsköttänyt tytöillekin aina ties mitä juttuja, niin nyt oon vaan metsäretkelle lähtiessä, että: "Tytöt, ottakaa jotain evästä itellenne!" No joo.. saatan vähän liioitella, mutta kuitenkin. Selkeää muutosta on ilmoilla tämän(kin) suhteen. Ikä vai korona? Vai molemmatko muuttaneet?

Saapa nähdä miten Halloween-hommeleiden kanssa käy tänä vuonna. Tytöt saa päättää. Ehkä ne tahtoo vähän jotain. Pyhäinpäivä taisi olla aika myöhään tänä vuonna. 6.11. jos en väärin muista. Halloweenhan on aiemmin, mutta ollaan tavattu pyhäinpäivänä hörskötellä. Minin synttäreitä vietetään joulukuussa, joten silloin on vähän juhlaa tiedossa ja just mutsin kanssa varattiin sauna ja uima-allas tästä läheltä marraskuulle, että saadaan pitää serkuksille pikkujoulut. Firmankin pikkujoulupäivä on lyöty lukkoon ja se menee aika pitkälle joulukuun puolelle.

Lokakuulle ei mitään suurensuuria oo suunniteltu. Käväistään Lempäälässä Saimin kasvattajatapaamisessa ja duunissa on LYKKEn yksveesynttärit. Tytöillä on tulossa syysloma ja itekin oon järjestänyt siihen kohtaan pari vapaapäivää. Särkänniemen Karmivasta Karnevaalista katoin just edellisien vuosien kuvia ja ne on kyllä kivoja, mutta en tiedä.. ehkäpä me pysytään kotona. Mitä te muut meinaatte tehdä tässä kuussa?

Letkeetä lokakuuta hei!
Sannis

2 kommenttia:

  1. ei suunnitelmia, tää ihana lokakuu on paras nauttia rauhassa kotikulmilla. ehkä marraskuussa kaipais enemmän jotain sitten kun pimeys tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on totta. Marraskuu on jotenkin raskaampi aina. Lokakuussa on vielä värit ja yleensä vähän syksyn aurinkoakin.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3