tiistai 28. syyskuuta 2021

Pilvilampi

Oon tässä kadehtinut ruskaretkeilijöitä, mutta viikonloppuna totesin, että aivan turhaa. Kuvat on otettu Pilvilammelta, ulkoilualueelta johon kävelee vartissa ja ajaa autolla viidessä minuutissa meiltä. Aika usein sitä vois vaan avata silmät ja tsiigailla, mitä siinä nenän edessä on eikä aina haikailla jotain muuta.

Käytiin sekä lauantaina, että sunnuntaita tekemässä lenkki näissä maisemissa, koska why not?! Ei olla tänä syksynä ehditty metsäretkeilemään vielä ja nyt on korkea aika aloittaa taas. Tytötkin oli mielissään kun sai pakata eväät ja lähteä grillauspuuhiin. Vähän paremmin on näköjään tälle syksylle merkitty polkuja Pilvilammella ja joku uusi reittikin oli tehty. Tosi kiva. Reiteillä pitää mun mielestä olla kunnon opasteet, koska kukaan meistä ei jaksa eksyä ja kävellä tunnin sijasta kolmea. Paitsi ehkä Saimi :D

Uusin reitti oli vajaa 4km. Lyhyempiäkin alueelta löytyy. Ja pidempiä. Meillä on kauimmaiset laavut vielä käymättä. Pyörällä on ollut tarkoitus niille lähteä, mutta kyllä nyt on pyörät pölyttyneet telineessä sen jälkeen, kun Saimi tuli. Ei me haluta sitä jättää yksin yhtään ylimääräistä, niin nyt on sitten mentävä kävellen joka paikkaan. Ehkä me jaetaan porukka joku kerta ja osa saa pyöräillä laavulle ja osa saa kävellä Saimin kanssa.

Vaasassa ja Mustasaaressa on Pilvilammen lisäksi tosi monta kivaa luontopolkua ja ulkoilualuetta. Meillä on osa vielä käymättäkin. Mulla harmillisesti hiersi kengät viikonlopun reissulla ja nyt mietin, uskallanko niillä enää lähteä. Outoa, koska oon dallaillut niillä metsäretket ihan onnistuneesti pari vuotta. Ehkä oli vaan liian paksut sukat tai jotain. Täytyy koittaa uudelleen vielä.

Kivaa tiistaita!

Sannis

2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3