sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Sekalaista

Muistatteko, kun ennen nauhoitettiin musiikkia kasetille radiosta? Aina toivottiin, että juontaja ei oikein paljoa puhuisi musiikin päälle kappaleen alussa tai lopussa. Kirjoititteko kasetteihin aina "Sekalaista"? Kirjoittaja kyllä nauhoitti kasetteja. Ja paljon. Ihan aluksi nauhoitettiin niin, että laitettiin radio kiinni telkkariin tai toiseen radioon ja kaikkien piti olla ihan hiljaa, kun ei vielä ymmärretty ihan kuinka homma toimii. Tai kun piti saada vaikka joku superhyvä telkkariohjelman tunnusmusa nauhalle, jota ei radiossa soitettu. Aikamoista :)

Tässä mun "sekalaista" puhelimen viimeaikaisista kuvista ->

Tämä on ollut erikoinen viikonloppu siinä mielessä, että oon käyttänyt jopa neljää eri puseroa, joista mikään ei ole treenipaita tai huppari. Aivan outoa. Nykyään vaan harmittaa, kun vaatteet lojuu kaikki käyttämättömänä kaapissa, kun menoja on ihan hitsin vähän. No joo.. eihän mulla montaa vaatetta edes ole, mutta kuitenkin.

Poikkeuksellisesti on siis tullut pyyhittyä vähän pölyjä "ihmisvaatteista". Ootteko muuten kuullut käytettävän tuota nimeä vaatteista, jotka ei oo jumppa/työ/kotivaatteita? Vähän hassu, mutta ei nyt parempaakaan tuu mieleen :) Kanadan siskon vierailun takia ollaan liikuttu enemmän. Ollaan käyty mummun synttäreillä, lounaalla sukulaisten luona ja keilaamassa. Kävin myös syömässä ystävän kanssa kahdestaan. Tänään lähdetään vielä pienelle roadtripille mutsin kanssa kuskaamaan siskoa Tampereelle ja tavataan samalla nopsasti siellä suunnalla asuva sisko. 

Kakstoistavee on päässyt tänäkin viikonloppuna ratsastamaan ja keilaaminen oli minin toive. Perjantai-iltana meillä oli omalla porukalla huikeat tanssibileet mummun luona ja varsinkin mini oli aivan liekeissä. Kakstoistaveekin vähän innostui meidän kanssa diskoilemaan. Mister A aikoo lähteä tänään Saimin kanssa pentutreffeille ja sen jälkeen kaverinsa luo kahville, kun tytöt hengailevat hetken mumman kanssa. On nyt siis jokaiselle ollut jotain mieleistä puuhaa.

Valtakunnassa kaikki hyvin!
Mukavaa sunnuntaita!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Ai että kasetit! Ei oo edes montaa viikkoa kun näytin omille lapsille kasetteja ja opetin niitä kuuntelemaan,kun sattuu löytymään toimiva peli niitä varten mummulasta. Löydettiin samalla myös laavalamppu, olihan se nostalginen fiilis! :D

  Kuulostaa huippu viikonlopulta, jokaiselle jotain omaa ja jotain yhteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, laavalamppua meillä ei oo koskaan ollut, mutta aina oon niitä haltioituneena katsellut :)

   Poista
 2. Todellakin ja sekalaisia löyty pinoittain. Oli myös automusaa (vaikka kortin saantiin oli vielä matkaa..) ja mitähän muita :D siellä ne olis vanhemmilla kaapissa vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikee toi automusaa :) Mulla oli myös jotain "compliments of Dj Sannis" :D :D :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3