tiistai 21. syyskuuta 2021

Banoffee

Tänään on tiistai. Aika vauhdikas viikonloppu on takana ja eilen olin aika poikki. Tänäänkin tuntuu vielä väsy painavan. Ei oikein oo näköjään vielä palautunut noista flunssahommista ja puolikuntoisena juoksentelusta. Viime viikolle tuli myös reilusti työtunteja ja monta jumppaa. Tietysti sekin vaikuttaa asiaan.

Perjantaina tein melkein koko päivän töitä. Kävin tuuraamassa pari jumppaa ja sen jälkeen lämmitettiin sauna. On siellä vaan nyt kivempi käydä, kun on uusi ja siisti. Otettiin ilta ihan iisisti. Lauantaina kävin ensin pitämässä aamujumpan ja sen jälkeen lähdettiin seuraavaan osoitteeseen vetämään alkulämmittelyä juoksutapahtuman juoksijoille. Tällä kertaa juoksijoina oli lapset ja olipas meillä ihania ja innokkaita lämmittelijöitä. Tein lenkin kotiin ja apteekkiin ja sieltä suuntasin vielä hetkeksi kamujen kanssa istumaan iltaa. Yhdentoista jälkeen tulin jo autolla kotiin, että ei vaaaaaankaan tulis enemmän väsy. Tai migreeni.

Sunnuntaina oli vapaapäivä. Käytiin aamusta pentutreffeillä. Siitä on tullut meidän sunnuntain perinne ja on tosi kiva, kun Saimi pääsee juoksemaan kamujen kanssa. Saa itekin olla loppupäivän hyvällä omatunnolla, vaikka ei jaksaisi niin suuriin suorituksiin, kun tietää että Saimiakin väsyttää. Tällä kertaa toki jäi Saimin lepo lyhyeen, kun saatiin illalla kaverit kylään, joita ei oo nähty varmaan pariin vuoteen. Heillä oli mukana 4 kuukauden ikäinen pentu ja Saimilla ja Sulolla riitti kyllä tekemistä. Lapsetkin tuli edelleen keskenään hyvin juttuun ja meillä oli tosi kiva ilta.

Leivoin ekaa kertaa ikinä Banoffeen. Helppoa ja hyvää. Tuplasin reseptissä olleen pohjan määrän, joka oli siis alunperin 200g Digestiveä ja 1dl voita. Melkein sanoisin, että kinuskia olis riittänyt vähempikin. Eli yhdestä purkista vois heleposti saada vielä muutaman kinuskijoulutortun Banoffeen lisäksi :) Keksipohja on aina erityisesti mister A:n ja kakstoistaveen mieleen. Kasivee ei siitä niin piittaa ja ajattelin, että voishan sitä kokeilla joku kertaa paistaa vaikka muropohjan ja jäähdyttää sen kunnolla ennen täyttämistä. Ei olisi varmaan huonoa sekään.  

Semmosia hommia. Ei siis ihmeempiä. Vähän mulla on nyt jotenkin tässä tylsää. Kadehdin muiden ruskaretkiä. Me lähdetään sitten joskus eläkkeellä, kun ei oo duunia, jossa ruska on aina kiireisintä sesonkia. Talvilomaakin mietin...että pitäiskö joulun aikaan. Mister A on ennen aina ollut välipäivinä vapaalla, mutta nyt taitaa duuninakki napsahtaa. Tytöillä on tietysti siinä lomaa. Toki, saattais sitte tulla kevät aikamoisen pitkäksi jos käyttäisi talvilomat jo vuodenvaihteessa. Ja ehkäpä isovanhemmat vois vähän jelpata tossa joulun kohdassa. Hmm... täytyypä nyt vähän pähkäillä.

Kuinkas sun viikko on käynnistynyt?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3