perjantai 15. lokakuuta 2021

Lujaa

Tiedättekö sen tunteen, kun menee vähän liian kovaa? Kun aamiaista syödessä ei voi vaan keskittyä syömiseen, vaan pitää jo toisella kädellä laittaa voipakettiin kantta ja toisella kääriä juustoa pakettiin. Puhelintahan ei voi ollenkaan laittaa myöskään siitä aamupalapöydästä sivuun ja työkonettakin pitää välillä näpyttää, koska sehän voi vaikka karata sillä välin. Kuulostaa tutulta vai?

Mulla oli alkuviikko just tommonen. Välillä kun on paljon hommaa, jään töihin kiinni enkä osaa irrottaa. Semmosiinkin juttuihin, joilla ei todellakaan olis mikään tulipalokiire, mutta mitkä just siinä kohdassa päätän, että pitää saada tehtyä. Meillä on töissä yksvee-synttäriviikko ja hässäkkä on ollut aikamoinen. Jotenkin hassua.. viime vuonnahan meillä tuli kymmenen vuotta täyteen ja nyt ollaan sitten taas yksi :D Oon kyllä niin onnellinen tästä uudesta LYKKE-brändistä. On se vaan niin hieno! Jos et oo koskaan vielä kurkannut, miltä meillä duunissa näyttää, käy ihmeessä IG:ssä tsiigaamassa @liikuntakeskuslykke - tiliä.

Miten siistiä, että hommat alkaa palautua normaaliin ja on oikeasti hässäkkä. Cool! Tänään on perjantai ja on toki jo rauhallisempaa. Mulla on vapaapäivä. Tein varuiksi jo töitä aamusta. Ihan vähän vaan hei. Meen hetkeksi hommiin huomenna sekä sunnuntaina. Ihan kohdallaan nyt siis tämä vapaapäivä. Kaivoin pienet jouluvalot esiin ja laitoin ne tuohon söpöön mister A:n äidin tuomaan koriin keittiön hyllylle. Vähän valoa pimeyteen.

Kakstoistavee on flunssassa. Ei ookaan ainakaan puoleentoista vuoteen ollut. Kanadan siskon mukana tuli kotitestejä, joten ihan eka semmonen tehtiin eilen. Oon lähes varma, että tolla testaamisella ei paljoa koronaa löydy, mutta onpahan nyt kokeiltu :D Minikin on ollut puolikuntoinen sen allergiareaktion jälkeen, joten vaikea nyt sanoa, mitä tässä on mitäkin. En edes tiedä, mikä on toimintaohje tällä hetkellä minkäkin ikäiselle pikkuflunssailijalle. Oon niin kyllästynyt koko koronaan, että en yhtään jaksaisi edes selvittää.

Että lujaa on kuulkaa menty tämä viikko ja tänään otetaan iisisti.
Pysykäähän terveinä ja pitäkää kiva viikonloppu!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3