perjantai 8. lokakuuta 2021

Viikonloppupuuhia

Perjantai. Etäduunipäivä. Aioin päästä helpolla ja tehdä parissa tunnissa kaiken tarvittavan, mutta jäi kyllä toiveajatteluksi ja kyllä siinä vähän pidempi tovi vierähti. Nyt pidän vähän breikkiä ja otan vielä tossa alkuillasta duunihommat hetkeksi esiin. Mini on ollut mun ja Saimin kanssa kotosalla, koska sai eilen ihan puskista kunnon allergiareaktion, ilmeisesti mutsin eli mummun joulutähdestä. Ei auttanut, vaikka heti lähdettiin kotiin, kun aivastukset ja muut oireet alkoi. Tänäänkin vielä on kurkku kipeä ja nokka vuotaa. Huh! Pitäis ehkä viedä miniä allergiatesteihin, niin saatais vähän tietoa, mille kaikille oikeasti on allerginen. Aika voimakkaita reaktioita tulee kyllä välillä.

Tänään mennään juoksuttamaan Saimia ja Nero-koiraa koirahalliin kamuni ja kakstoistaveen kanssa. Kakstoistavee tiesi, että hallin voi vuokrata yksityiskäyttöön ja vuokrattiinpa sitten tunniksi. Taidetaan vuokrata toistekin. Huomenna kakstoistavee on menossa tallille yöksi ja mister A:lla on duunipäivä. Kasiveelle oon luvannut kaverin yökylään la-su. Toivottavasti vain tuo allergiahomma helpottaa siihen mennessä. Vaasan upouudessa skeittiparkissa taidetaan käydä jossain välissä ja ite toivoisin, että pääsen kamun kanssa kahdestaan syömään. Oon myös miettinyt niinkin villejä puuhia, että kollaan kaikki talvivaatteet ja -kengät esille, niin saan laittaa pois ne mitkä ei enää sovi.

Leivoin pikamustikkapiirakan ja ehkä se on nyt jäähtynyt sen verran, että vois maistella. Vaarallisia nää etäpäivät, kun aina on joku liian helppo ja nopea resepti käden ulottuvilla :D Resepti löytyy täältä -> klik! Mukavaa viikonloppua! Ottakaahan iisisti!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3