maanantai 9. elokuuta 2021

Viikonloppu


Jahkailu päättyi loppuviimein siihen, että lähdettiin perjantaina festeille. Meidän juhlat sujui aika rauhalliseen malliin ja muutama tunti vain oltiin, koska Saimi oli yksin kotona. Sen verran kuitenkin, että päästiin tunnelmaan. Maisteltiin vähän ruokia ja juomia ja kuultiin Kaj, joka on mun ehdoton suosikki. No joo, kuultiin me myös Eput, vähän Lauria ja pari muutakin tyyppiä :)

Vähän oli ehkä turhan paljon porukkaa. Kivasti taas järkätty toki.. istumapaikkoja riitti koko ajan ja käsidesiä löytyi, mutta sen verran on tuo korona korvien välissä, että ihan ei suurimpaan ihmisjoukkoon huvittanut sukeltaa. Vähän tuon saman ajatuksen takia muuttui meidän lauantaisuunnitelmat lennosta. Olin voittanut arvonnasta liput Lapuan Latosaaren ysärifesteille ja tarkoitus oli ajella sinne tsiigailemaan menoa. Viime hetkessä kuitenkin päätettiin jättää väliin, koska tuntui että perjantain ihmispaljous riitti jo paremmin, kuin hyvin.

Harmitti kovaa kyllä se, että kun kerrankin jotain voitin, jäi voitto käyttämättä. Korvaavat puuhat ei sitten taas harmittaneet yhtään. Kamut oli vuokranneet mökin ihan tästä lähimaastosta ja vierailtiin siellä. Vierailu venähtikin useamman tunnin mittaiseksi, koska oli niin heleppoa olla. Saimi haisteli rauhassa ympäristöä eikä yrittänytkään häipyä pihasta mihinkään Kävi toisin kaikessa hiljaisuudessa maistelemassa talon lasten irtokarkkeja sisällä mökissä :D ja sää oli ihan täydellinen istuskeluun. Ei liian kuuma, ei hyttysiä. Syötiin burgereita ja juoruttiin. Saimi pääsi vähän suppailemaan ja otti tirsat mökin terassilla. Vasta yhdentoista maissa illalla maltettiin lähteä kotiin.


Viikonlopusta muodostui siis erittäin hyvä. Kivaa tekemistä ja vähän vapaampaa, kun oli vain Saimi hoidettavana. Sunnuntaina tytöt kotiutui hyvissä ajoin ja ehdittiin vielä ostamaan koulutarvikkeita. Mister A laitteli saunaa kuntoon, että saatais remppa päätökseen. Päätettiin maalauksen sijaan laittaa laatat saunassa olevaan muuriin ja se vei tietysti vähän enemmän aikaa. Hyvä vain tuli.

Ite olin kuolemanväsynyt koko sunnuntain. En tiedä yrittikö migreeni vai mikä ihme, mutta en jaksanut mitään. Tyttöjen kanssa kaupassa käynti tuntui melkein ylitsepääsemättömältä. Ja oon kuitenkin mennyt puolen yön maissa nukkumaan perjantaina sekä lauantaina enkä oo heilunut hulluna humalassakaan. Toki, migreenin kanssa ei nykyään alkoholi sovi enää ollenkaan ja saattaa olla, että viikonlopun hurjat ehkä kuusi alkoholiannosta (molempina päivinä yhteensä) oli vikatikki. Huoh! Olis kyllä kiva, kun joskus vois vaan juoda vähän Proseccoa ihan rauhassa ilman, että migreeni on heti asialla.

Nyt olotila tuntuu aika normaalilta ja eipä se auta, kun lähteä herättämään tytöt. Minillä on hammaslääkäri. Koko aamun on satanut eikä Saimikaan oo tahtonut ulos. Kävi pikapissalla vaan takapihalla ja tuli äkkiä takaisin sisälle. Ite oon tehnyt duuneja tässä jo jonkun aikaa ja pelipaikallekin pitää lähteä vielä jossain vaiheessa. Tällä viikolla alkaa koulu. Kesä alkaa olla paketissa.

Sannis

2 kommenttia:

  1. Näiden aikojen jälkeen mitä on vietetty, aah, juoruaminen. Kävin itse myös sukuloimassa viime viikolla ja miten hyvältä tuntukaan istua ihmisten kanssa alas ja vaan jutella, niin ja halata! Ihmisten joita et ole nähnyt aikoihin, päivitellä kuulumisia ja maailman menoa, ennen sitä oli ihan rikkipoikki kun veti sellasen sukulaiskierroksen, mutta nyt siitä tuntu jotenkin saaneen vaan virtaa ja miten ihana nähdä muita.
    Samalta kuulosti myös tuo teidän vierailu kamujen mökillä, akkujen lataukselta.

    Toisella kertaa sitten Lapualle, eniten nauttii ja muistelee jälkikäteen, kun on mennyt fiiliksen mukaan ja ollut mukavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Siihen on kyllä pikkuhiljaa oppinut, että on pakko kuunnella itseään ja tehdä niin, kuin oma fiilis sanoo.
      Kuulostaa kivalta sun sukulaisrundi <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3