keskiviikko 25. elokuuta 2021

Syksy

Kyllä se on kuulkaa syksy nyt. Värit ei vielä puissa vaihdu eikä ilmakaan tunnu kovin kirpeältä, mutta kyllä kesä on nyt ohi. Märkää, sateista, kylmää ja/tai tuulista on ollut viime päivinä. Koulut on käynnissä ja duunissa tuntuu syksy. Uima-allas on kuvan oton jälkeen tyhjätty, mutta lojuu vielä tyhjänä pihassa. Tomaatit on osa vihreitä, mutta joka päivä joku kypsyy. Ehkä pitää ottaa loput jo sisälle. Turhan vähän satoa tuli tänäkin vuonna työmäärään nähden. Mister A on eri mieltä, mutta uhkailin jo, että ensi keväänä meidän pienen talon kaikki pöytätasot ei ole istutuksia täynnä. Istuttakoot jotain, mitä saa istuttaa suoraan kasvimaalle. Ja tomaatit ostan amppelissa.

Takapiha ja terassi on järkyttävässä kunnossa. Nurmikko pitäisi vielä leikata ja remontin sotkut siivota. Jostain syystä kylpyhuoneen remppa on sotkenut koko talon pihaa myöden ihan kunnolla. Remontti on viime päivät *ituttanut ihan huolella. En jaksaisi enää päivääkään. Tänään on asennettu kodinhoitohuoneen uusi työtaso paikoilleen. Ja uudella tarkoitan toki jotain vanhaa, joka löytyi faijan varastosta. Edellinen oli valkoinen ja aika surkeassa kunnossa jo. Faijan varastosta löytynyt oli hyväkuntoinen ja nätti vaalean puun värinen ja se kelpaa meille. Tuntuu, että pesukone ja kuivuri passaa uuteen paikkaansa työtason alle paremmin, kuin hyvin.

Kanadan sisko on tulossa Suomeen. Kolmen koronatestin jälkeen on päässyt jo Ruotsiin. Yksi vielä ja pääsee Suomeen. Saa nähdä kuinka meidän käy. Meillä nimittäin odotellaan myös koronatestejä ja sen verran on ilmeisesti nyt ruuhkaa, että mietin jo meneekö koko tapaaminen sivu suun. Kaksi vuotta sitten nähtiin viimeksi. Sen verran on hankalaa tuo matkustaminen nykyään, että ei olisi sisko Kanadasta lähtenyt jos eivät olisi työpaikallansa käynnistäneet työmatkoja. 

Tää viikko on jotenkin vähän nihkeä.
Toivotaan, että paranee loppua kohti ja toivotaan, että teillä muilla rokkaa nyt paremmin :)
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3