keskiviikko 4. elokuuta 2021

Onnelliset

Eilen kun oltiin mister A:n kanssa töissä, hengaili tytöt mummun, serkkupoikien ja tätinsä kanssa. Serkulla oli synttärit ja sen kunniaksi oli ohjelmassa minigolfia, pizzabuffaa ja graffitilandia. Ite ajelin töihin ja vasta illemmalla pääsin mutsin eli mummun luo synttärikaffille ja tyttöjä hakemaan.

Mua vastassa oli niin hyväntuulisia ja jotenkin aivan superonnellisen oloisia lapsia. Nojoo.. yksi on neljätoistavee ja vähän teini eikä tietenkään voi enää olla innoissan paljon mistään :D :D ...mutta kolme pienempää oli aivan pähkinöinä. Tsiigailin siinä hetken aikaa kun serkut pelasivat ja hömpöttivät keskenään ja voi että, miten mulle tuli hyvä olo. Kuinka onnellisia meidän lapset onkaan, että niillä on isovanhemmat. Meidän mutsi on huikea järkkäämään kaikkea kivaa ja anoppi laittoi just viestiä, että aikoo viedä tällä viikolla likkoja kaupungille. Toivottavasti tytöt muistaa isona tämän kaiken. Sen kuinka mummu toi aina serkukset yhteen, kuinka mumman kanssa tehtiin palapelejä, kuinka yhden papan kanssa pelattiin koronaa vaikka viisi matsia putkeen ja kuinka toisen papan varastosta löytyi aina parhaat kepparimateriaalit.

Saa nähdä kuinka kauan kakstoistavee vielä innostuu yhteisistä puuhista. Kasivee on ollut koko kesän aivan tärinässä mökkielämästä, mutta kakstoistavee kaipaa kyllä jo aika nopeasti kotiin. Lähtee kyllä vielä ja innostuukin, mutta mökiltä haluaa yleensä yhden yön jälkeen omiin ympyröihin. Serkkujen seura kiinnostaa kyllä vielä aina. Selkeästi alkaa vähän murkkua olla ilmassa ja monesti mieli on herkästi matalalla. Koitan aina muistutella, että joskus voi hetken aikaa surkutella itseään ja murehtia maailman menoa, mutta aika nopsasti kannattaa kuitenkin koittaa siirtyä kivempiin hommiin ettei murheet pääse niskan päälle. Vielä onneksi oman perheen seura ja yhteiset tekemiset saa piristymään.

Hitsi, joskus aika menee kyllä vähän turhan nopeasti.
Sannis 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3