perjantai 27. elokuuta 2021

Pöh!


 No niin, sillä lailla meidän nyt kävi, että Kanadan sisko siirsi tuloaan viikolla ja minin lisäksi nyt myös kirjoittaja on kipeänä. Koronatestaukset on niin ruuhkautuneet, että aikaa joutuu odottaa useamman päivän. Mini taitaa olla jo oireeton sinä päivänä, kun testiaika vihdoin on. Tänään on kaupungilla drop in-testaus ja luulen, että lähdetään sinne jonottamaan, että päästäis ensi viikolla kouluun ja töihin. Koululaiset toki saa mennä yhden oireettoman päivän jälkeen, vaikka testitulos ei olisi tullut, luin THL:n ohjeistuksesta. Aikuisten kohdalla ei oo kuitenkaan sama juttu enkä missään nimessä haluaisi missata alkuviikon jumppia vain sen takia, että odotan tuloksia jos oon kuitenkin jo terveenä. No, tänään on perjantai.. eipä oo minkäänlaisia takeita että tänäänkään otetun testin tulokset ehtii maanantaiksi.

Omasta olosta en oo vielä varma, ehtiikö parantua viikonlopun aikana, koska oon tosi flunssainen, mutta mini on jo aika virkeä ja oireena on enää yskä. Täytyy toivoa, että kakstoistavee ja Mister A ei sairastu. Kumpikaan ei ole joutunut vielä kertaakaan koronatestiin, koska ovat olleet puolitoista vuotta ihan terveitä. Minä ja mini ollaan käyty testissä kerran tätä ennen. Aika vähällä on siis päästy, mutta voi jotenkin mua ottaa aivoon tämä säätö. Mennäkö testiin, koska mennä testiin ja mihin mennä testiin?! Aargh! Voisko tämän testirumban nyt vaan lopettaa? Vaasassa on kohta koko kaupunki karanteenissa, kun joka koulussa on altistumisia. Taitaa olla vain ajan kysymys, koska omaankin perheeseen se ensimmäinen karanteeni paukahtaa. Ja jep.. ei oo niin yksipiippuinen juttu tämäkään, mutta nyt just tuntuu, että vois olla :D

No joo, saapa nähdä kuinka tilanteet tässä nyt etenee. Nää sairasteluhommat ei oo koskaan olleet kirjoittajan juttu, kuten pidempään lukeneet tietääkin. En oo koskaan ollut se, joka toivoo, että tulispa nyt joku pieni flunssa, että sais olla töistä kotona. Nou nou. Inhoan yli kaiken, kun en pysty toimimaan normaalisti ja hoitamaan sovittuja duuneja. Viimeinen meidän lomalaisista palaa duuniin ensi viikolla ja ehdottomasti haluaisin maanantaina olla paikalla senkin takia, että koko jengi on taas kasassa. Viikonloppuna olis tietysti myös ollut saarikaudenpäättäjäispuuhia mökillä ja sekin jää nyt väliin. Pöh!

Mutta hei, kivaa viikonloppua :D
Sannis



6 kommenttia:

  1. Tsemppiä meille kaikille! Rasittavaa joka aamu miettiä, onko porukka terveenä lähetettäväksi päivän touhuihin, mikä tilanne missäkin on, leijaileeko karanteenin uhka lähistöllä, onko vaan normiflunssa, onko itse varmasti täysin terve vai onko kuitenkin vähän jotain oiretta, tohtiiko tavata ketään siaällä, joutuuko ne sit meidän takia myöhemmin karanteeniin.. Saisko miettiä jotain ihan muuta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa se! Ei pysy erkkikään mukana, miten milloinkin kuuluu toimia ja mikä on suositus. Luin tuosta THL:n sivuilta, että koululaiset saa mennä kouluun, vaikka testitulos ei olisi tullut. Tutulle oli kuitenkin täällä Vaasassa ohjeistettu ihan eri tavalla. Huooooh!

      Tsemppiä! <3

      Poista
    2. Askeleen lähempänä taas näitä tilanteita, kun yks alkoi illalla oirehtia ja testituloksia odotellessa menee loppuviikonloppu..

      Poista
    3. Ei hitto!!! On tää kyllä aikamoista!
      Meillä tuli tulokset ja negatiivista näytti niinku epäilinkin.

      Poista
    4. Onneksi tuli nega, mutta flunssa alkoi nyt myös mulla.. Terveitä päiviä ja normiarkea odotellessa!

      Poista
    5. Onneksi! Nyt huilia vaan, vaikka se hiton tylsää onkin :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3