perjantai 6. elokuuta 2021

Jahkailija



Perjantai ja lomautuspäivä. Ihan ookoo viikko on takana. Tytöillä on ollut vaikka mitä kivaa puuhaa. Itellä vaan töitä ja kotitöitä, mutta ihan jees kuitenkin. Tänä viikonloppuna on Vaasa Festival ja mulla on hyvin ristiriitaiset tunnelmat. En jaksaisi lähteä, mutta pelkään, että jään jostain paitsi. Oon aina ollut sellainen, että pitää olla mukana kaikessa ettei vain jäisi jonkin kivan jutun ulkopuolelle. Viime vuosina tommoset fiilikset on onneksi hellittäneet paljonkin, mutta välillä FOMO iskee kyllä edelleen. Nyt oon ollut kahden vaiheilla, koska en halua tuhlata niin älyttömästi rahaa, mutta haluaisin kuitenkin tehdä jotain kivaa.

Viime viikolla mini paisteli vohveleita aamiaiseksi. Tänään tytöt lähtee mökille. Optio lähteä festeihin olisi siis olemassa. Ollaan puhuttu, että jos ei menisi alueelle, mutta kuitenkin johonkin lähistölle piknikille tms. Ollaan vaan niin myöhään matkassa, ettei taideta saada enää ketään kavereita mukaan. Rantsussa voisi toki törmätä tuttuihin. Ihan hirveän vaikeeta nyt hei.

En tajua, miten oon nykyään tämmönen jahkailija näissä hommissa. Vois vaan nyt päättää mennäkö vai ei ja piste! Varmaan tässä rajoituksetkin taas tiukentuu ihan kohta eikä oo mahdollisuuttakaan mennä mihinkään. Mutta kun... pitäiskö kuitenkin vielä vähän pähkäillä.. :D

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3